ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υπόθεση φρίκης, η οποία «ακυρώνει» όλα τα κοινωνικά δεδομένα, βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μισισίπι των Ηνωμένων Πολιτειών αφού μία γιαγιά έσφαξε και ακολούθως έψησε στον φούρνο ένα κοριτσάκι μόλις 20 μηνών, προκαλώντας σοκ κατά πρώτο λόγο στην τοπική κοινωνία και κατά δεύτερο σε ολόκληρη την Αμερική και όχι μόνο.
Ο μαρτυρικός θάνατος του μωρού σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στην επαρχία Μπολιβάρ, του Μισισίπι.
Όταν έφτασε η αστυνομία στο σημείο, βρήκε το άψυχο κορμί του μόλις 20 μηνών κοριτσιού, να ψήνεται κυριολεκτικά στον φούρνο.
Η ιατροδικαστική έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, ώστε να αποσαφηνιστεί αν το μωρό έχασε τη ζωή του πριν ψηθεί στον φούρνο, ή κατά τη διάρκεια.
Κατά πάσα πιθανότητα, ωστόσο, το μωρό είχε πεθάνει πριν μπει στον φούρνο, καθώς έφερε πολλαπλές μαχαιριές.
Ο σερίφης της περιοχής επιβεβαίωσε τη σύλληψη της γιαγιάς του μωρού, απέφυγε ωστόσο να δηλώσει αν είναι ένοχη ή όχι, καθώς η έρευνα των εισαγγελικών αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη.
Η δημοσιοποίηση της τραγωδίας προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία.
Προς το παρόν, πάντως, δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα της σφαγής του μωρού.
Φως σε αυτήν τη φρικιαστική υπόθεση αναμένεται να δώσει η κατάθεση της γιαγιάς που συνελήφθη, η οποία ανακρίνεται από τις αρχές.























































