ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σχεδόν 88.000 τζιχαντιστές σκοτώθηκαν στη Συρία από όταν επενέβη η Ρωσία, λέει ο Σόιγκου

Σχεδόν 88.000 τζιχαντιστές σκοτώθηκαν στη Συρία από όταν επενέβη η Ρωσία, λέει ο Σόιγκου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σχεδόν 88.000 τζιχαντιστές σκοτώθηκαν στη Συρία αφότου ξεκίνησε η ρωσική επέμβαση πριν από τρία χρόνια, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου.

«Από την έναρξη της επιχείρησης, περισσότεροι από 87.500 στασιαστές εξαλείφθηκαν και 1.411 πόλεις και χωριά και περισσότερο από το 95% του συριακού εδάφους απελευθερώθηκαν» τόνισε στο περιθώριο Συνόδου Κορυφής που διεξάγεται στη Σιγκαπούρη.

«Η πλειονότητα των στασιαστών έχουν εκκαθαριστεί» πρόσθεσε.

Οι ρωσικές δυνάμεις επενέβησαν στον πόλεμο τον Σεπτέμβριο του 2015 με αεροπορικά πλήγματα για την υποστήριξη του καθεστώτος του προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ και εξαπέλυσαν περισσότερες από 40.000 αεροπορικές επιδρομές με στόχο 120.000 «τρομοκρατικούς» στόχους, είπε ο Σόιγκου.

Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σχεδόν 365.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν από την έναρξη του πολέμου πριν από επτά χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μυστική αποστολή της CIA στη Μόσχα – Τι μήνυμα μετέφερε ο Ράτκλιφ

Δίκτυα που συνδέονται με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα έχουν διεισδύσει σε καναδικούς θεσμούς

Ουκρανία: Η παρέλαση των στρατιωτικών ρομπότ στο Κίεβο

Πληροφορίες: Ο Μάρκο Ρούμπιο προσανατολίζεται να αντικαταστήσει τον Τόμας Μπάρακ με τον Ντέιβιντ Πετρέους

Δυσαρέσκεια στην Ουάσιγκτον για τον Τόμας Μπάρακ – Κοντά στην καρατόμηση;

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr