ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ εξελέγη την Τρίτη πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Κομισιόν), καθώς υπερψηφίστηκε από την απόλυτη πλειοψηφία των μελών του Ευρωκοινοβουλίου.
Υπέρ του κ. Γιούνκερ ψήφισαν 422 ευρωβουλευτές, ενώ την υποψηφιότητά του καταψήφισαν 250 μέλη της Ευρωβουλής, σε σύνολο 751.
Την υποψηφιότητά του, πέραν του κεντροδεξιού Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, από το οποίο προέρχεται, στήριξε και η κεντροαριστερή ευρωομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, καθώς και οι κεντρώοι Φιλελεύθεροι.
Τον κ. Γιούνκερ στήριζαν επίσημα και οι 26 από τους 28 ηγέτες κρατών και κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με εξαίρεση την Μεγάλη Βρετανία και την Ουγγαρία.























































