ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Ταλ Ντίλιαν: Δεν θα γίνω ο αποδιοπομπαίος τράγος, το Predator παρέχεται αποκλειστικά σε κυβερνήσεις και Αρχές ασφάλειας, αυτοί ορίζουν τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε χθες Δευτέρα σε ένα ταχυδρομικό κουτί έξω από την οικία στη Νέα Υόρκη του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος, ανακοίνωσε η Αστυνομία, η οποία, σύμφωνα με τους «New York Times», εξουδετέρωσε τη βόμβα σε μια γειτονική, δασώδη περιοχή.
Ο Σόρος είναι στόχος μιας εχθρικής εκστρατείας από τα μέσα ενημέρωσης στην Ουγγαρία υποκινούμενη από την εθνικιστική κυβέρνηση της χώρας, που είναι και γενέτειρά του, και αποτελεί μισητή προσωπικότητα για τους ακροδεξιούς στην ανατολική Ευρώπη και τις ΗΠΑ.
Οι Αρχές απάντησαν σε κλήση που δέχθηκαν για ένα ύποπτο αντικείμενο έξω από το σπίτι του Σόρος στην περιοχή Κατόνα της Νέας Υόρκης περίπου στις 15.45 (τοπική ώρα), επεσήμανε η Αστυνομία του Μπέντφορντ.
Εργαζόμενος στη έπαυλη του Σόρος άνοιξε το πακέτο και είδε μέσα σε αυτό έναν εκρηκτικό μηχανισμό.
Ο εργαζόμενος μετέφερε το πακέτο σε μια δασώδη περιοχή και κάλεσε την Αστυνομία.























































