ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ντόναλντ Τραμπ: Η «χειρότερη επιχείριση συγκάλυψης» όλων των εποχών η υπόθεση Κασόγκι

Ντόναλντ Τραμπ: Η «χειρότερη επιχείριση συγκάλυψης» όλων των εποχών η υπόθεση Κασόγκι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για τη «χειρότερη επιχείρηση συγκάλυψης» όλων των εποχών έκανε λόγο ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, σχολιάζοντας τις καταιγιστικές εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία του δημοσιογράφου, Τζαμάλ Κασόγκι.

«Είχαν εξ αρχής ένα πολύ κακό σχέδιο, το εκτέλεσαν πολύ άσχημα και η επιχείρηση συγκάλυψης ήταν μια από τις χειρότερες στην ιστορία» τόνισε χαρακτηριστικά, κατά τη διάρκεια συνομιλίας με δημοσιογράφους, στον Λευκό Οίκο.

«Όποιος σκέφτηκε αυτήν την ιδέα νομίζω ότι έχει μπλέξει. Και θα έπρεπε να έχει μπλέξει» έσπευσε να προσθέσει, παράλληλα.

Χαρακτήρισε μάλιστα, «πολύ σκληρό» τον πρόεδρο Ερντογάν, έπειτα από τις δηλώσεις που έκανε την Τρίτη από το βήμα του τουρκικού Κοινοβουλίου.

Διευκρίνισε πάντως, ότι προτού συμφωνήσει με τα συμπεράσματα της τουρκικής Αστυνομίας, «θέλει προηγουμένως να δει όλα τα γεγονότα».

Υπενθυμίζεται ότι η Ουάσιγκτον έχει στείλει στην Τουρκία τη διευθύντρια της CIA, προκειμένου να εξετάσει το θέμα από κοινού με τις τουρκικές Αρχές, και να συγγράψει μια σχετική έκθεση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αμερικανικό στρατιωτικό ελικόπτερο κατέπεσε στην Αραβική Θάλασσα – Αγνοείται η τύχη μέλους του πληρώματος

Το Ιράν δηλώνει ότι θα χρησιμοποιήσει δεσμευμένα κεφάλαια στο Κατάρ για να αγοράσει «απαραίτητα αγαθά»

Τεχεράνη προς Ουάσιγκτον: «Συγκρατήστε το Ισραήλ»

Νετανιάχου σε Ερντογάν: «Ηρέμησε!» – Ευθεία προειδοποίηση για επίθεση του Ισραήλ στην Τουρκία

Η Τεχεράνη επιμένει να διατηρήσει τον έλεγχο στα Στενά του Ορμούζ, λένε ανώτερες ιρανικές πηγές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr