ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προφυλακίστηκε ο πρώην στρίπερ για τα τρομοδέματα στις ΗΠΑ

Προφυλακίστηκε ο πρώην στρίπερ για τα τρομοδέματα στις ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την προφυλάκιση, χωρίς δυνατότητα εγγύησης, του υπόπτου- πρώην στρίπερ, που κατηγορείται για την αποστολή τρομοδεμάτων σε 14 επικριτές του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ διέταξε δικαστήριο του Μαϊάμι στις ΗΠΑ.

Ο Σίζαρ Σέιοκ, πρώην στρίπερ και διανομέας πίτσας, κατηγορείται ότι ταχυδρόμησε τα δέματα σε ηγετικά στελέχη και υποστηρικτές του Δημοκρατικού Κόμματος, καθώς επίσης και στο τηλεοπτικό, ειδησεογραφικό δίκτυο CNN την περασμένη εβδομάδα στις ΗΠΑ.

Η επόμενη ακρόασή του ορίστηκε για την Παρασκευή στο Μαϊάμι. cesar_sayoc

Ο 56χρονος Σέιοκ αντιμετωπίζει πέντε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, μεταξύ των οποίων διαπολιτειακή μεταφορά και παράνομη αποστολή εκρηκτικών, απειλή εναντίον πρώην πρόεδρου και επίθεση εναντίον ομοσπονδιακών αξιωματούχων.

Σύμφωνα με αξιωματούχους, ο ύποπτος θα διωχθεί ποινικά και από τις εισαγγελικές αρχές της Νέας Υόρκης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ερευνούνται εξονυχιστικά όλες οι κατηγορίες για την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ

Ο Τραμπ απέλυσε την Κέιτι Ζακαράια πέντε μέρες μετά την πρόσληψή της στον Λευκό Οίκο

Εκβιασμός Ζελένσκι σε Ευρώπη: «Ή πληρώνετε 70 δισ. ή έρχονται 20 εκατομμύρια Ουκρανοί»

Αλέξης Τσίπρας: Η δεύτερη θέση δεν είναι στόχος μας – Η Ελλάδα δεν είναι «ούτε αποικία ούτε προτεκτοράτο»

ΗΠΑ: Ομοσπονδιακοί πράκτορες «μπούκαραν» στο σπίτι της Ιλχάν Ομάρ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr