Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ιβάνκα Τραμπ έφερε πάνω από έξι εκατ. θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ μέσα σε 3 μήνες

Η Ιβάνκα Τραμπ έφερε πάνω από έξι εκατ. θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ μέσα σε 3 μήνες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εκατομμύρια θέσεις εργασίας, με επικεφαλής του σχεδιασμού την κόρη του Ιβάνκα, παρουσίασε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ξεδιπλώνοντας ένα από τα κύρια «χαρτιά» του ενόψει της διεξαγωγής των ενδιάμεσων εκλογών σε μία εβδομάδα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος και η σύμβουλός του Ιβάνκα Τραμπ, παρουσίασαν στον Λευκό Οίκο τις αποδόσεις του πλάνου Pledge to America’s Workers, το οποίο απέδωσε σε διάστημα μόλις τριών μηνών, όπως υποστήριξαν, τη δημιουργία σχεδόν 6,4 εκατ. ευκαιριών για εργασία, αλλάζοντας συνολικά το τοπίο στην αμερικανική κοινωνία, με τη φιλοδοξία να κατακρημνίσει τα ποσοστά ανεργίας, τα οποία ήδη βρίσκονται σε ιστορικό χαμηλό.

Μία εβδομάδα πριν τις ενδιάμεσες εκλογές στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο Τραμπ επιχειρεί να «χτυπήσει» σε δύο μέτωπα, το ένα στον τομέα της εργασίας και της ανεργίας και το άλλο στο θέμα της ασφάλειας, τηρώντας σκληρή στάση απέναντι στο επερχόμενο «καραβάνι μεταναστών» από τις χώρες της Κεντρικής Αμερικής, μέσω Μεξικού.

Ο Ιβάνκα Τραμπ εκθείασε την αποφασιστικότητα του πατέρα της και προέδρου των ΗΠΑ να υλοποιήσει το φιλόδοξο σχέδιο για την πάταξη της ανεργίας, δημιουργώντας εκατομμύρια νέες θέσεις εργασίας.

Το σκεπτικό του Ντόναλντ Τραμπ και της «πρώτης κόρης», όπως εύστοχα την αποκαλούν στις Ηνωμένες Πολιτείες, στηρίχθηκε σε μία απλή λογική.

Στην ενίσχυση της εγχώριας παραγωγής, με την παροχή κινήτρων στις μεγάλες βιομηχανίες προκειμένου να διατηρήσουν τις εργασέις τους εντός αμερικανικού εδάφους, αποφεύγοντας τις μεταφορές σε «τρίτες» χώρες, με αντίστοιχες χαμένες θέσεις εργασίας εντός των ΗΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Σταμάτησαν οι έρευνες – Οι έξι αγνοούμενοι θεωρούνται νεκροί

ΗΠΑ: Έξι αγνοούμενοι στη Βαλτιμόρη από κατάρρευση γέφυρας

Συνεχίζονται οι μάχες στη Λωρίδα της Γάζας παρά την απόφαση του ΣΑ του ΟΗΕ για «άμεση κατάπαυση του πυρός»

Άντονι Μπλίνκεν για 25η Μαρτίου: «Ως γενέτειρα της δημοκρατίας, η Ελλάδα λειτουργεί ως πηγή έμπνευσης για τις αρχές που αγαπάμε»

Κάμαλα Χάρις: Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι η Ουκρανία βρίσκεται πίσω από το μακελειό στη Μόσχα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr