ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κατηγορίες εναντίον του Ρώσου δισεκατομμυριούχου, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, απήγγειλαν οι δικαστικές αρχές του Μονακό, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διαφθοράς.
Πάντως, σύμφωνα με την εφημερίδα «Matin», είναι ασαφής η ακριβής κατηγορία, την οποία αντιμετωπίζει ο μεγιστάνας και ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μονακό.
Ο Ρώσος επιχειρηματίας, την ίδια ώρα, έχει αφεθεί ελεύθερος, υπό περιοριστικούς όρους, ανάμεσα στους οποίους και η απαγόρευση εξόδου από το Πριγκιπάτο.
Από την πλευρά της, η Εισαγγελία του Μονακό επιβεβαίωσε στο Sputnik ότι εις βάρος του Ριμπολόβλεφ έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, ενώ διαβεβαίωσε ότι οι έρευνες της αστυνομίας για τις δραστηριότητες του δισεκατομμυριούχου συνεχίζονται.






















































