ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισλαμιστές, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Ρωσία, Σεργκέι Λαβρόφ, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ρωσίας και της Τουρκίας Σεργκέι Λαβρόφ και Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχαν τηλεφωνική συνομιλία, δήλωσε σε ομάδα δημοσιογράφων, μεταξύ των οποίων και δημοσιογράφος του TASS, πηγή του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.
Η τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ με τον Τούρκο ομόλογο του Μεβλούτ Τσαβούσοβλου είχε ως θέμα την προετοιμασία τη συνάντησης για την ειρηνευτική διαδικασία στην Συρία με βάση την Διάσκεψη της Αστάνα (στην οποία συμμετέχουν Ρωσία, Ιράν Τουρκία), αναφέρεται σε ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.
Οι δύο υπουργοί συζήτησαν ζητήματα διμερούς συνεργασίας και αντάλλαξαν απόψεις και εκτιμήσεις για μια σειρά θέματα στον τομέα της συνεργασίας αυτής.






















































