ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Ταλιμπάν επιτέθηκαν σε φυλάκιο και σκότωσαν 12 Αφγανούς στρατιώτες

Οι Ταλιμπάν επιτέθηκαν σε φυλάκιο και σκότωσαν 12 Αφγανούς στρατιώτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δώδεκα Αφγανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν σε επίθεση που πραγματοποίησαν αργά το Σάββατο οι Ταλιμπάν σε στρατιωτικό φυλάκιο.

Σύμφωνα με Αφγανούς αξιωματούχους, οι Ταλιμπάν αφού ολοκλήρωσαν την επιδρομή τους, έβαλαν φωτιά στο φυλάκιο και ύστερα το παγίδευσαν περιμετρικά με εκρηκτικά, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και τέσσερις ηλικιωμένοι από κοντινή φυλή που έσπευσαν να παράσχουν βοήθεια στα θύματα.

Οι τζιχαντιστές εκτός από τους δώδεκα που σκότωσαν αιχμαλώτισαν ακόμα δύο στρατιώτες και άφησαν και τρεις τραυματισμένους.

Οι Ταλιμπάν ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση και είπαν ότι στόχος τους ήταν να αρπάξουν πυρομαχικά από το φυλάκιο.

Δεκαεπτά χρόνια μετά την αμερικανική εισβολή στο Αφγανιστάν, που ανέτρεψε την κυβέρνηση των Ταλιμπάν, οι τζιχαντιστές συνεχίζουν και ελέγχουν σχεδόν τη μισή χώρα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ισραηλινός Υπουργός: «Μια ισχυρή συμμαχία Ισραήλ-Ελλάδας-Κύπρου είναι η σωστή απάντηση στην ισλαμιστική, νεο-οθωμανική επιθετικότητα του Ερντογάν»

Who is Arben Llalla, who pretends to be the “imaginary hero” of the Turco-Albanians and “targets” Greeks of Northern Epirus

Ποιος είναι ο Αρμπέν Λλάλλα που παριστάνει τον «φανταστικό ήρωα» των Τουρκαλβανών και «στοχοποιεί» Έλληνες της Βορείου Ηπείρου

Οι Ισραηλινοί ανατίναξαν οπλαρχηγούς της Χαμάς και του Ισλαμικού Τζιχάντ στη Γάζα

Σχέδιο Τραμπ για παράδοση όπλων στη Γάζα πριν από τις ισραηλινές εκλογές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr