ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αποστομωτική απάντηση της ΕΛ.Α.Σ. στην κυβέρνηση: Αυτή είναι η κοστολόγηση του προγράμματος μας
ΑΤ Μάνδρας: Αστυνομικός πυροβόλησε 31χρονο άνδρα που του επιτέθηκε με μαχαίρι
«Φωτιά» στα ενοίκια: Πού οι τιμές αυξήθηκαν έως 16,7%
Allwyn Hellas και Euroleague Basketball μαζί στον δρόμο για τη δόξα - Η Allwyn Hellas γίνεται Official Partner της EuroLeague
Οι αποκαλύψεις του Γκερσόν Γιαμπουσέλε στο Allwyn Game Time και η έκπληξη του Ματίας Λεσόρ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την αντικατάσταση της αναπληρώτριας συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας, Μίρα Ρίκαρντελ, εξετάζει ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, μετά την προσωπική διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ της ίδιας και της Μελάνια Τραμπ.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η «Πρώτη Κυρία» εξέφρασε παράπονα για τη συμπεριφορά της Ρίκαρντελ, δηλώνοντας πως «δεν είναι ευχαριστημένη με τον τρόπο που την αντιμετωπίζει».
Μάλιστα, η Μελάνια Τραμπ φέρεται να ζήτησε την αποπομπή της Ρίκαρντελ από το αξίωμα της αναπληρώτριας συμβούλου εθνικής ασφάλειας.
Η διαμάχη των δύο κυριών ξεκίνησε με αφορμή την πρόσφατη περιοδεία της Μελάνια στην Αφρική, καθώς η συνεργασία τους «δεν πήγε καλά», όπως αποκαλύπτει αμερικανική πηγή, με γνώση επί του θέματος.
Μία δεύτερη πηγή, παράλληλα, ανέφερε ότι η «Πρώτη Κυρία» αισθάνθηκε ότι η Ρίκαρντελ προσπάθησε να την εξαπατήσει, σχετικά με τη χρηματοδότηση του ταξιδιού στη «Μαύρη Ήπειρο».
Σε κάθε περίπτωση, η εκπρόσωπος της Μελάνια Τραμπ, σε μία σαφή ένδειξη του κλίματος, δήλωσε νωρίτερα ότι «η Ρίκαρντελ δεν αξίζει πλέον την τιμή να υπηρετεί σ’ αυτόν τον Λευκό Οίκο».























































