ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Άνμπαρ, Αντίλ Αμπντούλ Μαχντί, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ντέιρ αλ Ζουρ, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Ο Νίκος Δένδιας πρώτος Έλληνας ΥΕΘΑ στην Ιαπωνία: Ελληνοϊαπωνική αμυντική συνεργασία και Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο νέος πρωθυπουργός του Ιράκ, ο σιίτης στο θρήσκευμα Αντίλ Αμπντούλ Μαχντί, ανέφερε την Τρίτη σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ότι οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) προσπαθούν να περάσουν στο έδαφος του Ιράκ από τη Συρία, εξαιτίας των ηττών που υφίστανται εκεί και την απώλεια εδαφών.
Πιεζόμενοι οι τζιχαντιστές στην επαρχία της Ντέιρ Αλ Ζουρ στην ανατολική Συρία, προσπαθούν να διαφύγουν προς τη γειτονική επαρχία Άνμπαρ του δυτικού Ιράκ.
Ωστόσο, ο πρωθυπουργός Μαχντί τόνισε ότι οι ιρακινές δυνάμεις έχουν τον πλήρη έλεγχο των συνόρων και της κατάστασης.























































