ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τραμπ απέλυσε την Κέιτι Ζακαράια πέντε μέρες μετά την πρόσληψή της στον Λευκό Οίκο
Εκβιασμός Ζελένσκι σε Ευρώπη: «Ή πληρώνετε 70 δισ. ή έρχονται 20 εκατομμύρια Ουκρανοί»
Γιώργος Μαζωνάκης: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις - Ποιες ουσίες εντοπίστηκαν
ΕΛΑΣ: Μήπως στο ΠΑΣΟΚ έχουν βάλει στόχο να ξαναγίνουν «περήφανοι» και να ξανασυγκυβερνήσουν με τη ΝΔ;
Αλέξης Τσίπρας: Η δεύτερη θέση δεν είναι στόχος μας - Η Ελλάδα δεν είναι «ούτε αποικία ούτε προτεκτοράτο»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μήνυμα πως η Κίνα είναι έτοιμη να θέσει τέλος στον Σινοαμερικανικό πόλεμο έστειλε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, τονίζοντας πως το Πεκίνο είναι διατεθειμένο να συνάψει μια εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ.
Παράλληλα, ο Τραμπ εκτίμησε για πρώτη φορά ότι ίσως να μην χρειαστούν επιπλέον τελωνειακοί δασμοί σε βάρος κινεζικών προϊόντων.
«Η Κίνα θέλει να συνάψουμε μια συμφωνία. Έστειλαν έναν κατάλογο με όσα είναι διατεθειμένοι να κάνουν, προκειμένου να υπάρξει ένας συμβιβασμός. Για εμένα, δεν είναι ακόμη αποδεκτή, ωστόσο, θα υπάρξει μια συμφωνία αρκετά σύντομα», τόνισε.
Ο εμπορικός πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας, ο οποίος προσομοιάζει περισσότερο με τον Ψυχρό Πόλεμο, ανέτρεψε την αμερικανική εξωτερική πολιτική που έδινε προτεραιότητα στη συνεργασία.
Το ερώτημα είναι αν οι δασμοί, η καταστολή της κλοπής -σύμφωνα με τον Τραμπ- αμερικανικής τεχνολογίας από τους Κινέζους και η αντίστοιχη ρητορική, θα υποχωρήσουν ή δισεκατομμύρια νέες κυρώσεις θα επιβληθούν εκατέρωθεν.























































