ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στο Κατάρ συναναντήθηκε με τον Εμίρη, τον Πρωθυπουργό και τον Υπ. Άμυνας που προσκάλεσε στην Ελλάδα
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αυτά είναι τα 13 στελέχη της κυβέρνησης της ΝΔ στη νέα δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ζητά άρση ασυλίας 11 βουλευτών - Εμπλοκή και υπουργών
Μήνυμα του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ προς τη Χεζμπολάχ
Ο Νίκος Δένδιας στη Σαουδική Αραβία - Ο Σαουδάραβας Υπ. Άμυνας τον ευχαρίστησε για τους Patriot - Ο Δένδιας με
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μήνυμα πως η Κίνα είναι έτοιμη να θέσει τέλος στον Σινοαμερικανικό πόλεμο έστειλε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, τονίζοντας πως το Πεκίνο είναι διατεθειμένο να συνάψει μια εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ.
Παράλληλα, ο Τραμπ εκτίμησε για πρώτη φορά ότι ίσως να μην χρειαστούν επιπλέον τελωνειακοί δασμοί σε βάρος κινεζικών προϊόντων.
«Η Κίνα θέλει να συνάψουμε μια συμφωνία. Έστειλαν έναν κατάλογο με όσα είναι διατεθειμένοι να κάνουν, προκειμένου να υπάρξει ένας συμβιβασμός. Για εμένα, δεν είναι ακόμη αποδεκτή, ωστόσο, θα υπάρξει μια συμφωνία αρκετά σύντομα», τόνισε.
Ο εμπορικός πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας, ο οποίος προσομοιάζει περισσότερο με τον Ψυχρό Πόλεμο, ανέτρεψε την αμερικανική εξωτερική πολιτική που έδινε προτεραιότητα στη συνεργασία.
Το ερώτημα είναι αν οι δασμοί, η καταστολή της κλοπής -σύμφωνα με τον Τραμπ- αμερικανικής τεχνολογίας από τους Κινέζους και η αντίστοιχη ρητορική, θα υποχωρήσουν ή δισεκατομμύρια νέες κυρώσεις θα επιβληθούν εκατέρωθεν.























































