ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, Ηνωμένο Βασίλειο, Ντόναλντ Τουσκ,


















































H επιβάτης Κέιτι Ίνζερ αυνανιζόταν και βόγκαγε σε βραδινή πτήση της American Airlines
Πρώην πορνοστάρ απάντησε «ναι και όχι» αν το μέγεθος μετράει - Τι άλλο είπε
Ρούμπιο για Ελλάδα: «Δεν θέλουμε το λίκνο του δυτικού πολιτισμού να απειλείται» - «Έχουμε ατέρμονο χρέος στην αρχαία Ελλάδα»
Η ντροπή του σοσιαλισμού ο «φιλελές» Πέδρο Σάντσεθ βουλιάζει στα σκάνδαλα
Όταν ο Δένδιας δίνει μάχες για τα εθνικά συμφέροντα, ο Άδωνις μετράει απουσίες στα αμαξοστάσια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε «συμφωνία επί της αρχής» όσον αφορά την πολιτική διακήρυξη για τις μελλοντικές σχέσεις τους κατέληξαν η Βρετανία και η Ευρωπαϊκή Ένωση, ανακοίνωσε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.
Το σχέδιο συμφωνίας για τις μελλοντικές σχέσεις – το οποίο αφορά το εμπόριο, την ασφάλεια και άλλα κρίσιμα ζητήματα – ανοίγει τον δρόμο για μία οριστική συμφωνία μεταξύ Λονδίνου και Βρυξελλών για το Brexit έως το τέλος της εβδομάδας, οπότε θα διεξαχθεί η Σύνοδος Κορυφής.
Μέχρι στιγμής, οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε ένα σχέδιο συμφωνίας για τους όρους της αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου, στις 29 Μαρτίου του 2019.
«Μόλις έστειλα στους 27 της Ε.Ε. ένα σχέδιο Πολιτικής Διακήρυξης για τις Μελλοντικές Σχέσεις μεταξύ Ε.Ε. και Ηνωμένου Βασιλείου. Ο πρόεδρος της Κομισιόν με πληροφόρησε ότι συμφωνήθηκε σε επίπεδο διαπραγματευτών και συμφωνήθηκε επί της αρχής σε πολιτικό επίπεδο, το οποίο μένει να εγκριθεί από τους ηγέτες», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ.























































