Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σικάγο: Εταιρεία απολύει τους εργαζόμενους που πάνε πολύ ώρα στην… τουαλέτα

Σικάγο: Εταιρεία απολύει τους εργαζόμενους που πάνε πολύ ώρα στην… τουαλέτα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η εταιρεία Faucet στο Σικάγο έχει εξαπολύσει κυνηγητό εναντίον των υπαλλήλων της που πηγαίνουν πολύ ώρα στην… τουαλέτα.

Για να περιορίσει το φαινόμενο αυτό έβγαλε ειδικές κάρτες με τις οποίες παρακολουθεί πόση ώρα κάνουν στην τουαλέτα.

Με βάση το νέο κανονισμό της εταιρείας όλοι οι εργαζόμενοι μπορούν να πηγαίνουν μόνο έξι λεπτά την ημέρα αλλιώςθα έχουν πρόβλημα.

Μόνο τον Ιούνιο 19 εργαζόμενοι έπρεπε να απολογηθούν στο τμήμα προσωπικού για την παραπάνω ώρα που έκαναν στην τουαλέτα.

Τα τοπικά σωματεία χαρακτηρίζουν αποκρουστική την πρακτική της εταιρείας κι ήδη έχουν καταγγείλει την πρακτική αυτή στο Εθνικό Γραφείο Εργασίας.

Ο διευθυντής της εταιρείας Steve Kersten μιλώντας στο CNN υπερασπίστηκε τον νέο κανονισμό τονίζοντας ότι πολλοί υπάλληλοι σπαταλούσαν πολύ χρόνο στην τουαλέτα ωστόσο παραδέχθηκε ότι ο ίδιος δεν έχει τέτοια κάρτα.

Kαι ως γνωστόν στις ΗΠΑ ο χρόνος είναι… χρήμα!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η κυβέρνηση Τραμπ πλήττει ιρανικές ενεργειακές υποδομές εν μέσω μαζικής κινητοποίησης των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων

Στελέχη πετρελαϊκών προειδοποιούν για μακροπρόθεσμες ζημιές από τον πόλεμο με το Ιράν, ενώ οι ΗΠΑ υποβαθμίζουν την κρίση

Οι Ιρανοί «μάγκεψαν» και απειλούν ότι «θα εξαλείψουν πλήρως κάθε ελπίδα διαπραγμάτευσης από το μυαλό των επιτιθέμενων»

Πακιστάν: «Έτοιμο να φιλοξενήσει συνομιλίες» μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ

Σύμβουλος Ανώτατου Ηγέτη Ιράν: Ο πόλεμος θα συνεχιστεί μέχρι την αποζημίωση του Ιράν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr