ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Τουρκία έκλεισε τα έξι από τα συνολικά 19 προσφυγικά στρατόπεδα που λειτουργούν στην επικράτειά της για τους Σύρους πρόσφυγες.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Cumhuriyet, η τουρκική κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει τα έξι προσφυγικά στρατόπεδα για λόγους οικονομίας.
Επηρεάζονται 132.900 Σύροι πρόσφυγες, οι οποίοι -και εδώ πρέπει να έχουμε τον νου μας ως Ελλάδα- πιθανόν να κινηθούν προς τα σύνορά μας για να περάσουν σε ευρωπαϊκό έδαφος.
Σύμφωνα με το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών το 76% των προσφύγων (των έξι στρατοπέδων που έκλεισαν) νοίκιασε διαμερίσματα με τη βοήθεια του τουρκικού κράτους που τους χορήγησε επιδόματα.
Οι υπόλοιποι θα μεταφερθούν στα άλλα προσφυγικά στρατόπεδα.
Η τουρκική κυβέρνηση υπολογίζει ότι θα εξοικονομήσει 14,5 εκ. δολάρια από τα έξι στρατόπεδα που αποφάσισε να κλείσει.
Το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών ενημέρωσε επίσης ότι 3.597.000 Σύροι πρόσφυγες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Τουρκία, ενώ πέρσι αριθμούσαν 3.425.000.























































