ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Συρία: Αποτράπηκε απόπειρα πραξικοπήματος κατά του Αλ-Σαράα (Τζουλάνι ή Γκολάνι) - Η CIA τον είχε ενημερώσει ώρες νωρίτερα
Απολύθηκε ο Σταμάτης Ζαχαρός από το One Channel
Σαουδική Αραβία: Ο Πρίγκιπας Διάδοχος Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν κοιμάται σε οχυρωμένα παλάτια - Δείτε σε βίντεο επίθεση των Χούτι σε
Ρωσία: Πουλήσαμε υδρογονάνθρακες αξίας 320 δισεκ. δολαρίων στην ΕΕ, παρά τις κυρώσεις
Περιστέρι: Στρατιωτικός γιατρός καταγγέλλει ότι η πρώην σύζυγος δηλητηρίαζε με ατροπίνη το φαγητό του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ενδεχόμενο να κηρύξει τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εξετάζει ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, που συναντήθηκε με την ηγεσία των υπηρεσιών ασφαλείας, αναζητώντας έναν τρόπο αντιμετώπισης των διαδηλώσεων των «κίτρινων γιλέκων», που οργανώνονται σε ολόκληρη τη Γαλλία.
Προηγήθηκαν η μετατροπή κεντρικών περιοχών του Παρισιού σε μια ζώνη μάχης, αλλά και ο βανδαλισμός της Αψίδας του Θριάμβου κατά τις χθεσινές διαδηλώσεις.
Το μνημείο επισκέφθηκε ο Εμανουέλ Μακρόν, αμέσως μετά την επιστροφή του από το Μπουένος Άιρες, προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτοψία στις ζημιές που προκλήθηκαν.
Από τις ταραχές που ξέσπασαν πυρπολήθηκαν δεκάδες αυτοκίνητα, λεηλατήθηκαν καταστήματα και καταστράφηκαν σπίτια και καταστήματα.
Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, πρόκειται για τις χειρότερες ταραχές που ξέσπασαν στο Παρίσι από το 1968.
Paris 8eme Dimanche 2 Décembre 2018 … Ecouter Aussi la colère de la police , des CRS via @BFMTV qui manquent de tout… de matériel.
En arriver là alors que ça couve depuis 30 ans et + #Tristesse #GiletsJaunesParis #Casseurs #Alliance pic.twitter.com/7kQFw8Lvss— Laurence.LCA (@LCAParis) December 2, 2018






















































