ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
Παύλος Ασλανίδης: Η Μαρία Καρυστιανού «έπεσε στην παγίδα των δημοσκοπήσεων και φούσκωσαν τα μυαλά της»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο ευρωσκεπτικιστής Νάιτζελ Φάρατζ, ο αντιπρόεδρος της εκστρατείας υπέρ του Brexit «Leave means Leave», ανακοίνωσε σ ότι αποχωρεί από το κόμμα Ukip, το οποίο είχε ιδρύσει ο ίδιος.
Την εποχή που ήταν ηγέτης του Ukip, ο Φάρατζ άσκησε πιέσεις στον πρώην πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον ώστε ο τελευταίος να δεσμευτεί ότι θα προχωρήσει στη διενέργεια δημοψηφίσματος για την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ. Στη συνέχεια, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην εκστρατεία υπέρ της αποχώρησης.
Αφού παραιτήθηκε από την ηγεσία του κόμματός του, πριν από δύο χρόνια, ο Φάρατζ ασκεί συχνά κριτική στους διαδόχους του και θεωρεί ότι έχουν αποδιοργανώσει το κίνημα.
«Φεύγω από το Ukip σήμερα. Υπάρχει τεράστιος χώρος για ένα κόμμα του Brexit στη βρετανική πολιτική, τον οποίο δεν θα καλύψει το Ukip», ανέφερε, χωρίς να διευκρινίσει αν σκοπεύει να ιδρύσει νέο κόμμα.
Ο Φάρατζ επέκρινε επίσης την απόφαση του σημερινού ηγέτη του κόμματος, του Τζέραρντ Μπάτεν, να διορίσει σύμβουλό του έναν ακροδεξιό ακτιβιστή, τον Τόμι Ρόμπινσον.
Ο Νάιτζελ Φάρατζ, τον οποίο ο Κάμερον χαρακτήριζε ηγέτη μιας ομάδας «τρελών, ανόητων και ρατσιστών», είναι ένθερμος υποστηρικτής του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και φωτογραφήθηκε μαζί του λίγο μετά τις προεδρικές εκλογές του 2016.






















































