ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Προειδοποίηση Ερντογάν σε Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρο: Η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα θαλάσσια δικαιώματά της
Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Με όλες τις δυνάμεις της» σκοπεύει να πολεμήσει η Τερέζα Μέι την πρόταση μομφής την οποία κατέθεσαν κατά της μέλη του κόμματος του οποίου υπήρξε μέλος επί 40 συναπτά έτη και υπηρέτησε σε διάφορα πόστα.
Όλες οι κινήσεις της μέχρι σήμερα, δήλωσε η Βρετανίδα πρωθυπουργός μπροστά από το στολισμένο Νο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ, ήταν για το καλό της χώρας. Και προτεραιότητά της, τόνισε, είναι να φέρει εις πέρας το Brexit.
«Έχω αυτήν την παθιασμένη πεποίθηση ότι ανοίγεται μπροστά μας ένα καλύτερο μέλλον», δήλωσε η Μέι υπενθυμίζοντας τις χθεσινές (11/12) συναντήσεις της με Ευρωπαίους ηγέτες καθώς και τη σημερινή της επίσκεψη στο Δουβλίνο.
Σε κάθε περίπτωση, η Μέι επισήμανε ότι ένας νέος ηγέτης θα έθετε «το μέλλον της χώρας σε κίνδυνο», εξηγώντας ότι ο άνθρωπος αυτός δεν θα είχε τον χρόνο να ανοίξει ξανά τις διαπραγματεύσεις. Ασφαλώς, εφόσον υπάρξει νέος ηγέτης, αυτός θα πρέπει να καθυστερήσει ή να ανακαλέσει το άρθρο 50.
Οι μοναδικοί που θα βγουν κερδισμένοι από αυτήν την ιστορία είναι ο ηγέτης των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμιν και ο σκιώδης υπουργός Οικονομικών του Τζον ΜακΝτόνελ, τόνισε η Μέι.






















































