ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
Χάκερ που συνδέονται με το Ιράν παραβίασαν το προσωπικό email του διευθυντή του FBI - Δημοσιοποίησαν αποσπάσματα στο διαδίκτυο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ιταλική κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεκμετάλλευτες τις εξελίξεις στη Γαλλία. Αυτό που ψιθυρίζεται τις τελευταίες ημέρες στις αγορές, αλλά και στις Βρυξέλλες, ότι δηλαδή η Επιτροπή δεν μπορεί να διατηρήσει την πίεση στην Ιταλία, αφήνοντας τη Γαλλία και τις παροχές Μακρόν, που φουσκώνουν το έλλειμμα πάνω από το 3% στο απυρόβλητο, το είπε ξεκάθαρα ο Ματέο Σαλβίνι.
Ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης και αρχηγός της Λέγκας διεμήνυσε στην Κομισιόν να αντιμετωπίσει την Ιταλία και την Γαλλία με τον ίδιο τρόπο. Αν δεν το πράξει, όπως είπε τότε και η Ρώμη θα «αλλάξει τόνο».
Κατά την επίσκεψή του στην Ιερουσαλήμ ο Σαλβίνι είπε χαρακτηριστικά, «Μετά και τα σχόλια του Επιτρόπου Οικονομικών, που είπε ότι η Γαλλία μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αρχίζουν λίγο να με κουράζουν τα δύο μέτρα και δύο σταθμά».
Υπενθυμίζεται ότι ο Πιέρ Μοσκοβισί την Τετάρτη υποστήριξε ότι οι περιπτώσεις Γαλλίας και Ιταλίας δεν είναι συγκρίσιμες, ενώ ανέφερε ότι ο γαλλικός προϋπολογισμός έχει ήδη εγκριθεί και θα αξιολογηθεί εκ νέου στις εαρινές προβλέψεις του 2019.
Οι δηλώσεις Σαλβίνι έρχονται εν μέσω πληροφοριών του Reuters, που θέλουν τον πρωθυπουργό, Τζουζέπε Κόντε, να παρουσιάζει σήμερα στον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, «αναθεωρημένα μεγέθη» για τον προϋπολογισμό.
Οι πηγές που επικαλείται το πρακτορείο δεν ανέφεραν συγκεκριμένα στοιχεία για το πόσο προτίθεται να υποβαθμίσει η Ρώμη το στόχο για το έλλειμμα.























































