ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Λαπίντ για την κατάπαυση του πυρός με το Ιράν: «Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διπλωματική καταστροφή στην ιστορία μας»
Το Ιράν σταμάτησε τη διέλευση δεξαμενοπλοίων από το Ορμούζ λόγω της «παραβίασης» της συμφωνίας εκεχειρίας από το Ισραήλ
Μήνυση κατά του προέδρου της ΕνΔΕ Χρ. Σεβαστίδη προανήγγειλε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος
Μετά από ερώτηση Φαραντούρη η Κάγια Κάλας καταδίκασε τις τουρκικές «μαγκιές» στις θάλασσές μας
Λευκός Οίκος: Ο Τραμπ θα συζητήσει με τον Ρούτε την αποχώρηση των ΗΠΑ από το ΝΑΤΟ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Βρετανία μπορεί ακόμα να πραγματοποιήσει ένα δεύτερο δημοψήφισμα για το Brexit, δήλωσε σήμερα Πέμπτη η Γαλλίδα υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Ναταλί Λουαζό.
«Η πόρτα παραμένει ανοικτή, αλλά εξαρτάται από εκείνους να επιλέξουν, όχι από εμάς», ανέφερε μιλώντας στον γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό CNews.
Πρόσθεσε ακόμη πως η Γαλλία λαμβάνει μέτρα για να ελαχιστοποιήσει τον όποιο πιθανό αντίκτυπο που θα υπάρξει στην περίπτωση που η Βρετανία αποχωρήσει από την Ε.Ε. χωρίς συμφωνία.























































