Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε συνεργασία με άλλες χώρες για να διεξάγει ο ΟΗΕ έρευνα για τον φόνο του Κασόγκι βρίσκεται η Τουρκία

Σε συνεργασία με άλλες χώρες για να διεξάγει ο ΟΗΕ έρευνα για τον φόνο του Κασόγκι βρίσκεται η Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε στενή συνεργασία με άλλες χώρες, προκειμένου να διεξαχθεί διεθνή έρευνα από τον ΟΗΕ για τη δολοφονία του Τζαμάλ Κασόγκι, βρίσκεται η Τουρκία, όπως δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Τυνησία.

Ο Τούρκος υπουργός κάλεσε για μία ακόμη φορά τη Σαουδική Αραβία να μοιραστεί τα στοιχεία της έρευνάς της για τη δολοφονία του Σαουδάραβα δημοσιογράφου στο προξενείο της χώρας του, στην Κωνσταντινούπολη, στις 2 Οκτωβρίου.

Η Σαουδική Αραβία έχει προχωρήσει στη σύλληψη εκείνων που κρίθηκαν ένοχοι για τη δολοφονία, αλλά αρνείται να τους εκδώσει στην Τουρκία.

Σύμφωνα με στοιχεία, τα οποία έχουν στη διάθεσή τους οι τουρκικές Αρχές και τα οποία έχει γνωστοποιήσει στη CIA και έχουν διαρρεύσει στον διεθνή Τύπο, 15μελές εκτελεστικό απόσπασμα μετέβη στις αρχές Οκτωβρίου στην Κωνσταντινούπολη με σκοπό να σκοτώσει τον ισλαμιστή δημοσιογράφο Κασόγκι, σφοδρό επικριτή του βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας.

Ηγετικά στελέχη της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων της Γερουσίας, μετά την ενημέρωση που έλαβαν για το θέμα από την CIA, έχουν δηλώσει σίγουρα για την εμπλοκή και την ενοχή του Σαουδάραβα πρίγκιπα Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν στην υπόθεση, κάτι το οποίο το βασίλειο αρνείται κατηγορηματικά.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ωστόσο προτιμά να τηρεί αποστάσεις ασφαλείας, επιμένοντας ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για την ενοχή του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πέθανε η δημοσιογράφος Μαρία Νεοφωτίστου-Ζήκα σε ηλικία 93 ετών

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

26/3/1919 Εφημερίς «ΕΠΟΧΗ»: «Κάθε πόθος που πνίγεται με την βίαν και με την αγριότητα, ριζώνει βαθύτερα εις την ψυχήν του λαού»

Ο Ερντογάν απείλησε να στείλει στον Αλλάχ τον Νετανιάχου: «Ο Κύριός μας να τον κάνει να υποφέρει»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr