ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιώργος Μαζωνάκης: «Βόμβα» Άδωνι για την «κλινική» Stem Cell στο Κολωνάκι - Είχε άδεια απλού παθολογικού ιατρείου
Ο Γιώργος Μαζωνάκης πέθανε από ανακοπή σε ηλικία 54 ετών
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνουν ΝΔ και ΕΛΑΣ - Χαμηλή η αποδοχή των μέτρων της ΔΕΘ
Υπό ελληνικό έλεγχο ο πηγαίος κώδικας για την «Ασπίδα του Αχιλλέα» - Οι διευκρινήσεις του Ισραήλ
41χρονη καθαρίστρια έκλεβε για 15 χρόνια σεντόνια και τρόφιμα από το νοσοκομείο «Παπανικολάου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο επικεφαλής της Αμερικανικής Κεντρικής Τράπεζας (Fed) Τζερόμ Πάουελ ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί εάν του το ζητήσει ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έχει επικρίνει δημοσίως την πολιτική του.
«Όχι», αποκρίθηκε χωρίς δισταγμό ο Πάουελ όταν ερωτήθηκε στη διάρκεια μίας στρογγυλής τράπεζας διαλόγου στην Ατλάντα (Τζόρτζια) εάν θα παρέδιδε την παραίτησή του στον Τραμπ, εάν αυτός το ζητούσε.
Ο Πάουελ έχει αποτελέσει στόχο πλείστων επιθέσεων από την πλευρά του Τράμπ, ο οποίος του καταλογίζει την αύξηση των επιτοκίων που αποφασίσθηκε από την Fed.
O ένοικος του Λευκού Οίκου θεωρεί τη νομισματική πολιτική της Τράπεζας ως λάθος, που κινδυνεύει να εκμηδενίσει τη δική του οικονομική πολιτική, γνώμη που συμμερίζονται και αρκετοί επενδυτές και οικονομολόγοι.























































