ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ισλαμιστές, Μοχάμεντ Μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν, Σαουδική Αραβία, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Σαουδική Αραβία έχει «ισχυρή παρουσία» στα βορειοανατολική της Συρίας, δήλωσε ο Νάσερ Αλ Χαρίρι, πρώην Σύρος βουλευτής που από το 2015 έχει τη θέση του γενικού γραμματέα της Εθνικής Συμμαχίας των Συριακών Επαναστατικών και Αντιπολιτευτικών Δυνάμεων, μιας κατά κάποιο τρόπο «εξόριστης κυβέρνησης» σφραγίδα.
«Η Σαουδική Αραβία απολαμβάνει ισχυρής παρουσίας στη βορειοανατολική Συρία μέσω των προσπαθειών της να καταπολεμήσει την τρομοκρατία», είπε.
Οι δηλώσεις του Χαρίρι έγιναν στο απόηχο τουρκικών δημοσιευμάτων ότι αραβικά στρατεύματα από τη Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχουν αναπτυχθεί στα υπό κουρδικό έλεγχο εδάφη στη βόρεια Συρία.
Καμία από τις δύο αραβικές χώρες δεν έχει επιβεβαιώσει την παρουσία στρατιωτικών τους στα εδάφη που ελέγχουν οι Κούρδοι.
Ωστόσο, τόσο ο πρίγκιπας διάδοχος της Σαουδικής Αραβίας όσο και ο πρίγκιπας διάδοχος των Εμιράτων, θεωρούνται από το καθεστώς της Άγκυρας εχθροί του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ο Μοχάμεντ Μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν, ο πρίγκιπας διάδοχος του Άμπου Ντάμπι και των Εμιράτων, ηγείται της εκστρατείας ενάντια στους ισλαμιστές στον αραβικό κόσμο.
Οι Τούρκοι τον κατηγορούν ότι είναι ο εγκέφαλος πίσω από τη μεταστροφή της Σαουδικής Αραβίας και του εκεί διαδόχου Μοχάμεντ.























































