ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει αποφασίσει αν θα κηρύξει εθνική κατάσταση προκειμένου να εξασφαλίσει χρηματοδότηση για την ανέγερση του τείχους στα νότια σύνορα των ΗΠΑ, δήλωσε ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς, σημειώνοντας πως η νομική υπηρεσία του Λευκού Οίκου εξετάζει την νομιμότητα μιας τέτοιας απόφασης.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο κ. Πενς είπε ότι οι Δημοκρατικοί πρέπει να ξεκινήσουν να διαπραγματεύονται, υπενθυμίζοντας ότι ο κ. Τραμπ τους προσκάλεσε να επιστρέψουν στον Λευκό Οίκο προκειμένου να απαντήσουν στην πρόταση της κυβέρνησης για τον τερματισμό του «shutdown».
Στο μεταξύ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα ταξιδέψει την Πέμπτη στα νότια σύνορα των ΗΠΑ, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος, εν μέσω της μερικής αναστολής λειτουργίας των ομοσπονδιακών υπηρεσιών που έχει προκαλέσει η απαίτηση του Ρεπουμπλικάνου για χρηματοδότηση του τείχους στα σύνορα με το Μεξικό.
«Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα ταξιδέψει στα νότια σύνορα την Πέμπτη για να συναντηθεί με εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της εθνικής ασφάλειας και της ανθρωπιστικής κρίσης», τόνισε η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας Σάρα Χάκαμπι Σάντερς με tweet της.























































