Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είπε ο Μάικ Πενς για το τείχος στα σύνορα με το Μεξικό

Τι είπε ο Μάικ Πενς για το τείχος στα σύνορα με το Μεξικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει αποφασίσει αν θα κηρύξει εθνική κατάσταση προκειμένου να εξασφαλίσει χρηματοδότηση για την ανέγερση του τείχους στα νότια σύνορα των ΗΠΑ, δήλωσε ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς, σημειώνοντας πως η νομική υπηρεσία του Λευκού Οίκου εξετάζει την νομιμότητα μιας τέτοιας απόφασης.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο κ. Πενς είπε ότι οι Δημοκρατικοί πρέπει να ξεκινήσουν να διαπραγματεύονται, υπενθυμίζοντας ότι ο κ. Τραμπ τους προσκάλεσε να επιστρέψουν στον Λευκό Οίκο προκειμένου να απαντήσουν στην πρόταση της κυβέρνησης για τον τερματισμό του «shutdown».

Την Πέμπτη στο Μεξικό ο Τραμπ

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα ταξιδέψει την Πέμπτη στα νότια σύνορα των ΗΠΑ, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος, εν μέσω της μερικής αναστολής λειτουργίας των ομοσπονδιακών υπηρεσιών που έχει προκαλέσει η απαίτηση του Ρεπουμπλικάνου για χρηματοδότηση του τείχους στα σύνορα με το Μεξικό.

«Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα ταξιδέψει στα νότια σύνορα την Πέμπτη για να συναντηθεί με εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της εθνικής ασφάλειας και της ανθρωπιστικής κρίσης», τόνισε η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας Σάρα Χάκαμπι Σάντερς με tweet της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Χριστοδουλίδης: Είμαστε στα όρια μας, όσον αφορά τις προσφυγικές ροές

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: «Πέρασε» από την Ολομέλεια το Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο

Τραγωδία στη Χίο: Τρία μικρά κορίτσια νεκρά σε ναυάγιο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr