ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Αζερμπαϊτζάν απαίτησε από το Ισραήλ να ανακαλέσει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων
Μπλόκο του Κογκρέσου στα F-35 για την Τουρκία - Πιέσεις σε Τραμπ με φόντο S-400 και Ισραήλ
Η Τουρκία έθεσε το πεδίο της πρώτης μάχης του Μεγάλου Αλεξάνδρου με τους Πέρσες υπό ιστορική προστασία
Με τη «βούλα» Μητσοτάκη παραμένει η ακρίβεια το καλοκαίρι
Σε τροχιά ολοκληρωτικού πολέμου Ισραήλ και Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου επιβεβαίωσε την Κυριακή πως η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία πραγματοποίησε την Παρασκευή επιδρομή εναντίον ιρανικών «αποθηκών όπλων» στο εσωτερικό του διεθνούς αεροδρομίου της Δαμασκού -μια σπάνια επιβεβαίωση εκ μέρους Ισραηλινού αξιωματούχου.
«Πριν από ακριβώς 36 ώρες, η Πολεμική Αεροπορία μας επιτέθηκε σε ιρανικές αποθήκες που περιείχαν ιρανικά όπλα στο διεθνές αεροδρόμιο της Δαμασκού», δήλωσε ο Νετανιάχου στη διάρκεια του εβδομαδιαίου υπουργικού συμβουλίου, σύμφωνα με το γραφείο του.
«Ο πολλαπλασιασμός των πρόσφατων επιθέσεων δείχνουν πως είμαστε περισσότερο αποφασισμένοι από ποτέ να δράσουμε εναντίον του Ιράν στη Συρία, όπως έχουμε δεσμευθεί», πρόσθεσε.
Ο αρχηγός του επιτελείου στρατού Γκάντι Άιζενκοτ, η θητεία του οποίου ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες, δήλωσε από την πλευρά του σε συνέντευξη στους New York Times:
«Πλήξαμε χιλιάδες στόχους χωρίς να αναλάβουμε την ευθύνη ή να διεκδικήσουμε τα εύσημα».
Στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων, ο εκπρόσωπος του στρατού αρνείται να επιβεβαιώσει τις επιθέσεις.























































