ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φάλαγγα με 100 αμερικανικά στρατιωτικά οχήματα εισήλθε ως ενισχύσεις στην ανατολική Συρία

Φάλαγγα με 100 αμερικανικά στρατιωτικά οχήματα εισήλθε ως ενισχύσεις στην ανατολική Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ενισχύουν τις στρατιωτικές τους βάσεις στη βόρεια και ανατολική Συρία. Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αμερικανικές δυνάμεις εισήλθαν στη Συρία από το ιρακινό Κουρδιστάν την Τρίτη.

Συγκεκριμένα, το Παρατηρητήριο μεταδίδει ότι ένα αμερικανικό στρατιωτικό κονβόι αποτελούμενο από 100 τουλάχιστον οχήματα εισήλθε στο συριακό έδαφος από το ιρακινό Κουρδιστάν.

Η φάλαγγα, που μετέφερε στρατιωτικό υλικό και εφόδια, κατευθύνθηκε προς τις βάσεις του Διεθνούς Συνασπισμού στα ανατολικά του Ευφράτη, δίχως να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Όσο η Τουρκία συνεχίζει να εξαπολύει απειλές κατά των Κούρδων της Συρίας και των Αράβων συμμάχων τους, των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), οι Αμερικανοί όχι μόνο δεν αποχωρούν αλλά φαίνεται ότι ενισχύουν τις θέσεις τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Τραμπ προειδοποιεί τους Χούτι: «Μετά τις εκλογές – Δεν θα ξεχάσω ποτέ»

Η Κίμπερλι δήλωσε «πάντα ευγνώμων στον πρόεδρο Τραμπ» – Τραμπ: «Δεν ήταν ποτέ μέλος της οικογένειάς μου. Έβγαινε με τον γιο μου πριν από πολύ καιρό»

Ο Λευκός Οίκος «αποκεφάλισε» την Κίμπερλι: «Της ευχόμαστε καλή τύχη»

Associated Press: Ο Τραμπ δήλωσε ότι «εξετάζει» την αποπομπή της Αμερικανίδας πρέσβειρας στην Ελλάδα μετά από πληθώρα αναφορών για ανάρμοστη συμπεριφορά

Τραμπ για αποπομπή Κίμπερλι: «Το εξετάζουμε. Ναι, δεν είμαστε ευχαριστημένοι»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr