Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εξαγοράστηκαν στην Αλβανία οι πρεσβευτές ΗΠΑ και ΕΕ;

Εξαγοράστηκαν στην Αλβανία οι πρεσβευτές ΗΠΑ και ΕΕ;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η διαφθορά στην Αλβανία καταγγέλλεται ότι ακούμπησε τους πρεσβευτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΗΠΑ στα Τίρανα, σύμφωνα με Αλβανό συγγραφέα.

Ο Αλβανός συγγραφέας και πολιτικός αναλυτής, Φάτος Λουμπόνια, ισχυρίζεται σε άρθρο του ότι έχουν «λαδωθεί» εκπρόσωποι της διεθνούς κοινότητας που βρίσκονται στην Αλβανία.

Γράφει ότι όπως έγινε και με την αποκάλυψη του ιταλικού περιοδικού «Μιλένιουμ», το οποίο δημοσιοποίησε δύο περιπτώσεις διαφθοράς σε αντίστοιχους ανώτερους αξιωματούχους της ΕΕ, σημειώνει ότι το ίδιο γίνεται και στην Αλβανία.

Όπως τονίζει, ο αλβανικός ναρκισσισμός έχει διογκωθεί, ακριβώς εξαιτίας της «εξαγοράς» από τον Έντι Ράμα, των πρεσβευτών της ΕΕ και των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Χωρίς να λαμβάνονται υπόψη τα συμπεράσματα της έρευνας της «Διεθνούς Διαφάνειας» [Transparency International], πώς μπορεί αλλιώς να εξηγήσει κανείς την ξεδιάντροπη υποστήριξη των Βρυξελλών καθώς και του πρέσβη των ΗΠΑ στον Έντι Ράμα, παρά ότι αυτός έφερε το επίπεδο της διαφθοράς και της συνεργασίας με το έγκλημα σε πρωτοφανή επίπεδα τις τελευταίες δύο δεκαετίες;».

«Έχοντας υπόψη αυτά τα δραματικά αποτελέσματα, μπορούμε να μιλήσουμε για πλήρη ανευθυνότητα των γραφειοκρατών της Ευρώπης που ελπίζουν σε αυτόν και ότι αυτό το αλβανικό ναρκω-κράτος θα υποστηριχθεί και θα αποκτήσει νομιμότητα από την ΕΕ, που ενεργεί σαν μια εταιρεία συμφερόντων ασκώντας πιέσεις», γράφει στο «Panorama» ο Φάτος Λουμπόνια και αναμεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Έψηνε μπιφτέκια στα McDonald’s και έτσι έγινε «κατά λάθος» εκατομμυριούχος

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Σταμάτησαν οι έρευνες – Οι έξι αγνοούμενοι θεωρούνται νεκροί

ΗΠΑ: Έξι αγνοούμενοι στη Βαλτιμόρη από κατάρρευση γέφυρας

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr