ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βενεζουέλα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Νίκολας Μαδούρο, Ντόναλντ Τραμπ, Χουάν Γκουάιντο,


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σαφή προειδοποίηση στους Αμερικανούς πολίτες να μην ταξιδέψουν στη Βενεζουέλα εν μέσω πολιτικής κρίσης για τον έλεγχο της κυβέρνησης την ώρα που οι ΗΠΑ και άλλες χώρες έχουν αναγνωρίσει τον ηγέτης της αντιπολίτευσης Χουάν Γκουάιντο ως μεταβατικό πρόεδρο, έστειλε ο Ντόναλντ Τραμπ.
«Ο Μαδούρο είναι πρόθυμος να διαπραγματευθεί με την αντιπολίτευση στη Βενεζουέλα μετά τις αμερικανικές κυρώσεις και τη διακοπή των πετρελαϊκών εσόδων. Ο Γκουάιντο γίνεται στόχος από το Ανώτατο Δικαστήριο της Βενεζουέλας. Μαζική διαμαρτυρία αναμένεται σήμερα. Οι Αμερικανοί δεν θα πρέπει να ταξιδεύουν στη Βενεζουέλα μέχρι νεωτέρας», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.
Μία εβδομάδα μετά τις ογκώδεις διαδηλώσεις και τις ραγδαίες εξελίξεις στη Βενεζουέλα, ο Μαδούρο μίλησε στο Sputnik, για να δηλώσει ανοιχτός στον διάλογο, να καταγγείλει μία απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του, και να καλέσει ορισμένες χώρες – αυτές που έχουν δείξει «σοβαρό ενδιαφέρον» – να στηρίξουν τον διάλογο στη Βενεζουέλα.























































