Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λουίτζι Ντι Μάιο: Η Ιταλία δεν αναγνωρίζει τον Μαδούρο αλλά ούτε πρόσωπα που δεν ψηφίστηκαν

Λουίτζι Ντι Μάιο: Η Ιταλία δεν αναγνωρίζει τον Μαδούρο αλλά ούτε πρόσωπα που δεν ψηφίστηκαν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στις πολιτικές εξελίξεις στη Βενεζουέλα και τη στάση που θα κρατήσει η Ιταλία πάνω σε αυτές αναφέρθηκε με του δήλωση του την Παρασκευή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και αρχηγός των Πέντε Αστέρων, Λουίτζι Ντι Μάιο.

«Από τη στιγμή που έχουμε υποστεί συνέπειες, λόγω εσωτερικής ανάμειξης σε άλλες χώρες, δεν θέλουμε να αναγκαστούμε να αναγνωρίσουμε πρόσωπα που δεν έχουν ψηφιστεί.

»Για τον λόγο αυτό δεν αναγνωρίζουμε τον Μαδούρο και για τον λόγο αυτό η Ιταλία συνεχίζει να ακολουθεί τη διπλωματική οδό του διαλόγου, ώστε να φτάσουμε σε μια διαδικασία που να οδηγήσει σε νέες εκλογές.

»Αλλά, χωρίς τελεσίγραφα και χωρίς να αναγνωριστούν πρόσωπα τα οποία δεν ψηφίστηκαν», επισήμανε ο Ντι Μάιο, σύμφωνα με την ανταπόκριση του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

«Την αλλαγή την αποφασίζουν οι πολίτες της Βενεζουέλας. Πρέπει να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να ευνοήσουμε τη διεξαγωγή νέων εκλογών», ανέφερε καταληκτικά ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΗΠΑ και Βενεζουέλα θα επαναφέρουν τις «διπλωματικές σχέσεις» τους

Η Ιταλία στέλνει υπερσύγχρονη φρεγάτα στην Κύπρο

Η Ισπανία στέλνει στην Κύπρο τη «Φ/Γ Χριστόφος Κολόμβος» – Ιταλία και Ολλανδία επίσης στέλνουν πλοία

Μιλάνο: Εκτροχιάστηκε τραμ – Ένας νεκρός και 40 τραυματίες

Βενεζουέλα: Αμνηστία σε 379 πολιτικούς κρατούμενους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr