ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































H επιβάτης Κέιτι Ίνζερ αυνανιζόταν και βόγκαγε σε βραδινή πτήση της American Airlines
Πρώην πορνοστάρ απάντησε «ναι και όχι» αν το μέγεθος μετράει - Τι άλλο είπε
Ρούμπιο για Ελλάδα: «Δεν θέλουμε το λίκνο του δυτικού πολιτισμού να απειλείται» - «Έχουμε ατέρμονο χρέος στην αρχαία Ελλάδα»
Η ντροπή του σοσιαλισμού ο «φιλελές» Πέδρο Σάντσεθ βουλιάζει στα σκάνδαλα
Όταν ο Δένδιας δίνει μάχες για τα εθνικά συμφέροντα, ο Άδωνις μετράει απουσίες στα αμαξοστάσια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η διαδικασία αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Brexit) δεν θα καθυστερήσει μέσω παράτασης της περιόδου διαπραγμάτευσης που προβλέπει το Άρθρο 50 της Συνθήκης της Λισαβόνας, διαβεβαίωσε ο υπουργός Μεταφορών της Βρετανίας Κρις Γκρέιλινγκ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «The Telegraph» που αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική της έκδοση το βράδυ της Δευτέρας.
«Έχω συμμετάσχει σε όλες τις συνεδριάσεις του υπουργικού συμβουλίου και δεν έχει γίνει καμία συζήτηση περί καθυστέρησης (του Brexit) πέραν της 29ης Μαρτίου», δήλωσε ο Γκρέιλινγκ στην εφημερίδα.
Καθώς απομένει χρονικό διάστημα μικρότερο από δύο μήνες ως την ημέρα που η Βρετανία είναι προγραμματισμένο να αποχωρήσει από την Ε.Ε., πολλοί προεξοφλούν ότι θα είναι αναπόφευκτο η κυβέρνηση του Συντηρητικού Κόμματος υπό την πρωθυπουργό Τερέζα Μέι να ζητήσει παράταση της διαδικασίας βάσει του Άρθρου 50.
Ο Γκρέιλινγκ υποστήριξε στην ίδια συνέντευξή του ότι η ευθύνη στην περίπτωση που το Ηνωμένο Βασίλειο αποχωρήσει άνευ συμφωνίας θα ανήκει εξ ολοκλήρου στην Ε.Ε.
«Αν δεν έχουν την πρόθεση να διαπραγματευθούν, αν δεν θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας για να εξευρεθεί κοινός τόπος, τότε θα ευθύνονται εκείνοι εάν δεν υπάρξει συμφωνία», έκρινε ο Βρετανός υπουργός Μεταφορών.























































