Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Γκουάιντο έστειλε επιστολή στην ιταλική κυβέρνηση – Τι ζητά

Ο Γκουάιντο έστειλε επιστολή στην ιταλική κυβέρνηση – Τι ζητά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επιστολή στους αντιπροέδρους της ιταλικής κυβέρνησης, Ματέο Σαλβίνι και Λουίτζι Ντι Μάιο, απέστειλε ο αυτοανακηρυχθείς μεταβατικός πρόεδρος της Βενεζουέλας, Χουάν Γκουάιντο .

Σε αυτήν τους ζητεί να δεχθούν «το συντομότερο δυνατό» μία αντιπροσωπεία της Βουλής της λατινοαμερικανικής χώρας στη Ρώμη, η οποία θα τους εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει στη χώρα.

«Θέλουμε να παρουσιάσουμε την ανάγκη για ελεύθερες δημοκρατικές εκλογές στη Βενεουέλα, σε σύντομο χρονικό διάστημα με τη βοήθεια και της διεθνούς κοινότητας» αναφέρεται στην επιστολή, στην οποία γίνεται επίσης λόγος για μία ανθρωπιστική κρίση, που επηρεάζει και τους περισσότερους από 100.000 Ιταλόυς που ζουν στη χώρα.

Η επιστολή Γκουάιντο έχει ως στόχο βεβαίως να πείσει την ιταλική κυβέρνηση να αλλάξει στάση. Σε αντίθεση με τις περισσότερες κυβερνήσεις της Ε.Ε. η ιταλική, όπως και η ελληνική κυβέρνηση, δεν έχει αναγνωρίσει τον Γκουάιντο ως πρόεδρο.

Ο Σαλβίνι ωστόσο την Τρίτη, τόνισε πως ο Νικολάς Μαδούρο είναι παρανόμως στην εξουσία και πως θα πρέπει να διεξαχθούν άμεσα νέες εκλογές.

Τόνισε δε πως πρέπει να «εξαφανιστούν τα κομμουνιστικά καθεστώτα». Το Κίνημα των Πέντε Αστέρων του Ντι Μάιο, όμως, δεν φαίνεται διατεθειμένο να αλλάξει στάση.

«Η ποσότητα της δημοκρατίας που επιδιώκουμε να εξαγάγουμε σε μια χώρα είναι πάντα ευθέως ανάλογη της ποσότητας του πετρελαίου που βρίσκεται σ’ αυτή.

Χρειάζεται θάρρος για να παραμείνεις ουδέτερος» σχολίαζε ο Αλεσάντρο Ντι Μπατίστα,εκ των κορυφαίων στελεχών των Πέντε Αστέρων.

Δεν έχει προς το παρόν γίνει γνωστό ποια θα είναι η απάντηση της κυβέρνησης στην επιστολή Γκουάιντο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρομπέρτο Καβάλι: Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας σε ηλικία 83 ετών

Ο Νίκος Δένδιας παρουσία του Λουίτζι Ντι Μάιο έστειλε μήνυμα στην Άγκυρα για το πώς λύνουν τις διαφορές τους οι πολιτισμένες χώρες

Έφτιαξαν fake βίντεο πορνό με τη Μελόνι – Στη Δικαιοσύνη η πρωθυπουργός της Ιταλίας

Σύροι κι Αφγανοί σχεδίαζαν χτυπήματα σε Εβραϊκούς και Ισραηλινούς στόχους στην Ευρώπη

Απειλές Χούτι κατά της Ιταλίας: «Αν ξανά αποτρέψουν επίθεσή μας, τα πλοία της θα κινδυνεύσουν»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr