ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αδόλφος Χίτλερ, Γερμανία,


















































Αμερικανός Γερουσιαστής: «Τραμπούκικη συμπεριφορά» της Τουρκίας σε Ελλάδα και Κύπρο
«Σανίδα σωτηρίας» του Τραμπ στον Πούτιν αλλά με ανταλλάγματα
Το Τουρκικό Πρόβλημα ως εμπόδιο στην λύση του Κυπριακού
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη: Απορρίπτω τον νεοφιλελευθερισμό, επιλέγω κοινωνικό φιλελευθερισμό
Γερμανία: Τα αριστερά και προοδευτικά κόμματα κοντά σε σχηματισμό κυβέρνησης στο Βερολίνο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πληθαίνουν οι νοσταλγοί του Χίτλερ στη Γερμανία. Όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι των τελωνειακών στη Γερμανία, το τελευταίο διάστημα, διαπιστώνουν ότι τουρίστες που επιστρέφουν στη χώρα φέρνουν μαζί τους αναμνηστικά και κυρίως κούπες του καφέ που έχουν διακοσμηθεί με τις φωτογραφίες του δικτάτορα Αδόλφου Χίτλερ και με σβάστικες.
Πολλές τέτοιες κούπες εντοπίστηκαν σε αεροδρόμια στο κρατίδιο της δυτικής Γερμανίας Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία και όπως αναφέρουν οι τελωνειακοί αυτέ πρέπει να έχουν αγοραστεί κυρίως από τη Βουλγαρία.
Σημειώνεται ότι ο γερμανικός νόμος απαγορεύει όλα τα σύμβολα των ναζί, γι αυτό και έχουν κινηθεί νομικές διαδικασίες εναντίον εκείνων που έχουν συλληφθεί να εισάγουν τις κούπες στη Γερμανία.























































