ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γεωπολιτική κωλοτούμπα από τη Βουλή της Λιβύης: Αναγνώρισε την ανυπόστατη ΑΟΖ Τουρκίας-Λιβύης - Στο ελληνικό ΥΠΕΞ όλα καλά;
ΕΛ.Α.Σ.: Η κύρωση του ανυπόστατου τουρκολιβυκού μνημονίου από τη λιβυκή Βουλή ήττα του Μητσοτάκη
Τρία χρόνια μετά: Η Κυριακή που η Αθήνα γύρισε σελίδα
Ο Ζελένσκι κατηγορεί τις ΗΠΑ για καθυστέρηση στην παράδοση πυραύλων, ενώ η ένταση κλιμακώνεται
«Ανακαίνιση Κατοικίας»: Δείτε πως μπορείτε να λάβετε επιδοτήσεις έως 95% και 36.000 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία ακόμη γυναίκα, η πολλοστή στην πρωτοφανή μεγάλη λίστα γυναικών Δημοκρατικών, υποψήφιων για τις προεδρικές εκλογές του 2020, ανακοίνωσε χθες Κυριακή την πρόθεσή της να σταθεί απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ.
Πρώτη γυναίκα γερουσιαστής από τη Μινεσότα, η Έιμι Κλόμπουτσαρ ανέβηκε στο βήμα εν μέσω πυκνής χιονόπτωσης χθες το απόγευμα και ζήτησε την ψήφο όλων των πολιτών που θέλουν να αναγνωριστεί η δουλειά τους.
Πρώην εισαγγελέας, η Κλόμπουτσαρ κέρδισε τις εντυπώσεις για την αντιμετώπισή της απέναντι στον Μπρετ Κάβανο, τον εκλεκτό του Ντόναλντ Τραμπ για το Ανώτατο Δικαστήριο.
Η 58χρονη, μετριοπαθής σε γενικές γραμμές, Κλόμπουτσαρ είναι η έκτη γυναίκα στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών που ανακοινώνει την υποψηφιότητά της για το 2020.
«Έως το 2020, ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να μην είναι καν πρόεδρος. Για την ακρίβεια, μπορεί να μην είναι καν ελεύθερος», δήλωσε στην πρώτη της ομιλία ενώπιον του πλήθους στη Μινεσότα, όπου γενικώς την αγαπούν, διότι θεωρείται ευχάριστη και έξυπνη.
Σε αντίθεση με άλλους Δημοκρατικούς γερουσιαστές, η Κλόμπουτσαρ διατηρεί χαμηλό προφίλ στην Ουάσιγκτον, σύμφωνα με την «Guardian».
«Δεν έχω κάποια πολιτική μηχανή. Δεν προέρχομαι από το χρήμα. Έχω όμως σθένος», τόνισε χθες δίνοντας το πολιτικό της στίγμα.
Αφότου εργάστηκε επί χρόνια σε ιδιωτική δικηγορική εταιρεία, η Κλόμπουτσαρ διορίστηκε επικεφαλής εισαγγελέας στη Μινεσότα, το 1998.
Οκτώ χρόνια αργότερα εκλέχτηκε στη Γερουσία για να εκπροσωπήσει τη συγκεκριμένη πολιτεία.























































