ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Γ. Παναγόπουλος: Στο αρχείο η υπόθεση με τα 3,2 εκατ. ευρώ στο πόθεν έσχες του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έκκληση για αυτοσυγκράτηση, καθώς οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε «κρίσιμο σημείο» θα απευθύνει στους Βρετανούς βουλευτές η Τερέζα Μέι σήμερα Tρίτη.
Η Βρετανίδα πρωθυπουργός απευθύνεται στο κοινοβούλιο μία ημέρα νωρίτερα από ό,τι είχε προγραμματιστεί, εν όψει της μεγάλης συζήτησης την Πέμπτη για την πορεία του Brexit.
Με το βλέμμα στην ανάγκη των αλλαγών επί του backstop, την πολιτική για την αποφυγή των σκληρών ιρλανδικών συνόρων, η Μέι θα επιμείνει στην ανάγκη αυτοσυγκράτησης τούτη τη δύσκολη ώρα των διαπραγματεύσεων, αλλά σε κάθε περίπτωση θα υπογραμμίσει την πεποίθησή της ότι είναι δυνατή η επίτευξη μίας συμφωνίας που θα πάρει τελικά το πράσινο φως από το κοινοβούλιο.
«Εξασφαλίζοντας τις αλλαγές που χρειαζόμαστε για το backstop, προστατεύοντας και ενισχύοντας τα δικαιώματα των εργαζομένων, καθώς και την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και ενισχύοντας τον ρόλο του κοινοβουλίου σε αυτή τη φάση των διαπραγματεύσεων, πιστεύω ότι μπορούμε να φθάσουμε σε μία συμφωνία την οποία θα μπορεί να στηρίξει αυτό το Σώμα», θα τονίσει η Μέι.
Η Ε.Ε. έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι η συμφωνία αποχώρησης της Βρετανίας – τυπικά στις 29 Μαρτίου – δεν είναι ανοιχτή σε διαπραγμάτευση, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο μικρών προσθηκών στη συνοδευτική πολιτική διακήρυξη.
Σε αυτό το πλαίσιο, ο Ευρωπαίος διαπραγματευτής για το Brexit χαρακτήρισε της συζήτηση που είχε χθες με τον Βρετανό υπουργό αρμόδιο για το Brexit Στιβ Μπέρκλεϊ «εποικοδομητική».
«Είναι σαφές από τη δική μας πλευρά ότι δεν θα ανοίξουμε ξανά τη συμφωνία αποχώρησης, αλλά θα συνεχίσουμε τις συζητήσεις μας τις επόμενες μέρες», σημείωσε ο Μπαρνιέ.























































