Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

30χρονη καθηγήτρια πιάστηκε «καβάλα» με 15χρονο- Την έκανε «τσακωτή» ο άντρας της

30χρονη καθηγήτρια πιάστηκε «καβάλα» με 15χρονο- Την έκανε «τσακωτή» ο άντρας της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης σε μία 30χρονη καθηγήτρια χριστιανικού σχολείου στην πολιτεία της Καλιφόρνια, η οποία επιάστηκε «καβάλα» με 15χρονο από τον αστυνομικό συζύγό της.

Η Αντρέα Μπάμπερ δήλωσε ένοχη για τις τρεις κατηγορίες που της είχαν προσάψει, μεταξύ των οποίων ήταν κι η κατηγορία του βιασμού σε τρίτο βαθμό.

Η αποκάλυψη της πολύκροτης υπόθεσης έγινε, μάλιστα, από τον ίδιο τον σύζυγο της γυναίκας, ο οποίος επικοινώνησε με τον πατέρα του μαθητή, ενημερώνοντάς τον για την σχέση του γιου του με την γυναίκα του.

Μετά την δημοσιοποίηση του περιστατικού η Μπάμπερ τέθηκε σε αργία από το σχολείο της, ενώ μετά και την οριστική της καταδίκη απολύθηκε.

Η Μπάμπερ καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 20 μηνών χωρίς την δυνατότητα αναστολής και οδηγήθηκε σε φυλακές της γειτονικής πολιτείας του Όρεγκον.

Η ίδια παραδέχθηκε τα όσα της προσάπτονταν από τις αρχές, ενώ απολογήθηκε τόσο στον 15χρονο μαθητή της όσο και στην οικογένεια για την αναστάτωση που προκάλεσε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα πάνω-κάτω του χρυσού – Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών

Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ επιθυμούν τερματισμό του πολέμου Ουκρανίας-Ρωσίας έως τον Ιούνιο

Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ

Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr