ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγυπτος, Βομβιστική Επίθεση, Επίθεση Αυτοκτονίας, Ισλαμιστές, Κάιρο, Τζιχαντιστές,


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο αστυνομικοί σκοτώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο Κάιρο, όταν άνδρας τον οποίο καταδίωκαν οι δυνάμεις ασφαλείας πυροδότησε εκρηκτικό μηχανισμό που έφερε πάνω του, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της Αιγύπτου.
Ο άνδρας, που ονομαζόταν Αλ Χασάν Αμπντουλάχ (κεντρική φωτογραφία), ήταν ύποπτος για την τοποθέτηση βόμβας την προηγούμενη εβδομάδα κοντά σε ένα τέμενος, σκοτώθηκε επίσης από την έκρηξη.
Από το συμβάν, που σημειώθηκε στο ιστορικό κέντρο του Καΐρου, κοντά στο τέμενος Αλ Αζάρ, τραυματίστηκαν άλλοι τρεις αστυνομικοί.
«Οι δυνάμεις ασφαλείας τον περικύκλωσαν και, μετά από τη σύλληψη του τρομοκράτη, ένας από τους εκρηκτικούς μηχανισμούς πυροδοτήθηκε» ανέφερε η υπουργική ανακοίνωση.























































