ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
H Βρετανία δεν θα λάβει μέρος στις ευρωεκλογές του Μαΐου, καθώς θα φύγει από την κοινότητα στις 29 Μαρτίου.
Το μήνυμα αυτό επιμένει να στέλνει το Λονδίνο, παρά το γεγονός ότι το πολιτικό τοπίο στη χώρα περιπλέκεται ολοένα και περισσότερο και η Ε.Ε. δηλώνει ανοιχτή στο ενδεχόμενο μίας μικρής αναβολής.
Ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, δήλωσε χθες Δευτέρα ότι αν και δεν συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες το σενάριο της συμμετοχής της Βρετανίας στις Ευρωεκλογές, δεν μπορεί να αποκλειστεί και τελείως, σε περίπτωση που η χώρα ζητήσει παράταση της προθεσμίας εξόδου.
Ωστόσο ο Μάρτιν Κάλαναν, υφυπουργός Brexit, απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, υποστηρίζοντας ότι η ημερομηνία εξόδου δεν αλλάζει.
«Όχι δεν θα συμμετέχουμε, γιατί φεύγουμε στις 29 Μαρτίου» ξεκαθάρισε σε ερώτηση δημοσιογράφων.























































