ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βενεζουέλα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Πράκτορες, Ρωσία, Χουάν Γκουάιντο,


















































Ο Αλέξης Τσίπρας προηγείται του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία της ευρύτερης Δημοκρατικής Παράταξης
Βαθαίνει η ένταση Τουρκίας-Ισραήλ εν μέσω της συγκρουσιακής πολιτικής Ερντογάν
Star Trek: Η Μεγάλη Στοά της Καλιφόρνια εγκαινίασε τη Στοά Starfleet U.D.
Αποπομπή και φυλάκιση δύο Ισραηλινών στρατιωτών για τον βανδαλισμό αγάλματος του Ιησού στον νότιο Λίβανο - Τοποθετήθηκε νέο άγαλμα
Ο Νίκος Δένδιας έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια στον Λίβανο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας Χουάν Γκουάιντο ενδέχεται να είχε στρατολογηθεί από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες στην Σερβία πριν από 10 χρόνια, όταν παρακολουθούσε σεμινάρια στην χώρα αυτή, δήλωσε στο πρακτορείο TASS o αντιπρόεδρος της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας (άνω βουλή) Αντρέι Κλίμοφ, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στο Βελιγράδι.
Ο Κλίμοφ δήλωσε ακόμη ότι ο Γκουάιντο παρακολουθούσε σεμινάρια που διοργάνωνε η οργάνωση «Οτπόρ» υπογραμμίζοντας ότι «μάλιστα δεν πρόκειται για φήμες, αλλά για κάτι το οποίο έχουμε ελέγξει».
Σύμφωνα με το τηλεγράφημα του πρακτορείου TASS, η οργάνωση «Οτπόρ» είναι οργάνωση νεολαίας που ιδρύθηκε στην Γιουγκοσλαβία το 1998 και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανατροπή του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς.























































