ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε σχολίασε την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την οικονομική ανάπτυξη στις χώρες μέλη.
«Οι επιλογές οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής μπορεί να είναι πολλαπλές.
»Είμαστε πεπεισμένοι για την ορθότητα της συνταγής που επιλέξαμε και θεωρούμε ότι θα επιβεβαιωθούμε», τόνισε σύμφωνα με το ΑΠΕ ο Ιταλός πρωθυπουργός.
«Είμαστε πεπεισμένοι, επίσης, ότι πρέπει να αποφύγουμε τις λάθος πολιτικές που παράγουν ύφεση, όταν η οικονομική συγκυρία δεν είναι θετική.
Η έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής περιέχει προβλέψεις για την οικονομική ανάπτυξη, οι οποίες υποτιμούν την αποτελεσματικότητα των οικονομικών μέτρων που εγκρίναμε για την χώρα και θα φέρουν αποτελέσματα τους αμέσως επόμενους μήνες», πρόσθεσε ο επικεφαλής της κυβερνητικής συμμαχίας της Λέγκα και των Πέντε Αστέρων.






















































