ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γάζα (Πόλη της Παλαιστίνης), Ισλαμιστές, Ισραήλ, Λωρίδα της Γάζας, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τζιχαντιστές, Χαμάς,


















































Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής
Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί
Μακρόν: «Εάν δεν κάνουμε τίποτα, η Ευρώπη θα έχει αφανιστεί σε πέντε χρόνια»
Συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: Διπλωματική προσέγγιση με φόντο τις πάγιες διαφωνίες
Συρία: Οι αμερικανικές δυνάμεις εκκένωσαν τη βάση Αλ Τανφ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ισραηλινά μαχητικά έπληξαν μια στρατιωτική εγκατάσταση του ένοπλου βραχίονα της Χαμάς στο κεντρικό τμήμα της Λωρίδας της Γάζας αργά το βράδυ της Τρίτης, σε αντίποινα για τους εμπρησμούς των τελευταίων ημερών, όπως μετέδωσαν ΜΜΕ.
Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό Αλ Κουντς, που εδρεύει στη Γάζα, στελέχη των σωμάτων ασφαλείας ανέφεραν πως τουλάχιστον τρεις πύραυλοι έπληξαν ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης, ενώ το υπουργείο Υγείας ανέφερε πως δεν υπήρξαν τραυματισμοί.
Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού δήλωσε πως μαχητικά αεροσκάφη έπληξαν στρατιωτικές εγκαταστάσεις στη Λωρίδα της Γάζας σε αντίποινα για το ότι δεκάδες αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί, προσαρμοσμένοι σε μπαλόνια, στάλθηκαν από Παλαιστίνιους στο νότιο Ισραήλ.
Τα νέα ισραηλινά αεροπορικά πλήγματα – επιδρομές σημειώνονται τις τρεις τελευταίες ημέρες, χωρίς να έχουν αναφερθεί θύματα – διεξήχθησαν μερικές ώρες αφού μια αντιπροσωπεία της υπηρεσίας πληροφοριών της Αιγύπτου συναντήθηκε με αξιωματούχους της Χαμάς.
Σύμφωνα με ηγετικά στελέχη της Χαμάς, οι επαφές με τους Αιγύπτιους έχουν σκοπό τόσο την αποκατάσταση της ηρεμίας στη Λωρίδα της Γάζας, όσο και την επανέναρξη της διαδικασίας συμφιλίωσης με τη Φάταχ του προέδρου της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς.























































