ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ισραήλ προειδοποιεί τη Βρετανία με αντίποινα εάν του επιβάλει κυρώσεις
Η Δημοκρατία του Κονγκό μεταφέρει την πρεβεία της από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ
Οι Τούρκοι ψαρεύουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ σε ελληνικά θαλάσσια πάρκα - Ερώτηση Φαραντούρη στην Κομισιόν
Αποστομωτική απάντηση της ΕΛ.Α.Σ. στην κυβέρνηση: Αυτή είναι η κοστολόγηση του προγράμματος μας
Η Νότια Κορέα προετοιμάζει αποστολή στρατιωτικών μέσων στα Στενά του Ορμούζ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα, Χουάν Γκουάιντο, ο οποίος έχει αναγνωριστεί ως προσωρινός πρόεδρος από περίπου 50 χώρες, εκτίμησε ότι η παρουσία Ρώσων στρατιωτικών στο Καράκας παραβιάζει το Σύνταγμα.
«Φαίνεται ότι (η κυβέρνηση του Νικολάς Μαδούρο) δεν εμπιστεύεται τους δικούς της στρατιωτικούς, γιατί τους φέρνει από το εξωτερικό.
»Παραβιάζουν το νέο Σύνταγμα», είπε ο Γκουάιντο σε ομιλία του στο κοινοβούλιο, το μοναδικό όργανο που ελέγχεται από την αντιπολίτευση.
Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό από τον Λευκό Οίκο, η σύζυγος του Γκουάιντο, Φαμπιάνα Ροσάλες, πρόκειται να συναντηθεί την Τετάρτη στην Ουάσινγκτον με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Μάικ Πενς.
Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος αναμένεται να επαναλάβει τη στήριξη των ΗΠΑ στον Γκουάιντο κατά τη συνάντηση που θα έχει με την 26χρονη ακτιβίστρια και δημοσιογράφο, η οποία θεωρείται «πρώτη κυρία» της Βενεζουέλας από τους υποστηρικτές του συζύγου της.
Νωρίτερα, η Μόσχα διαμήνυσε ότι η παρουσία των στρατιωτών της στο Καράκας δεν αποτελεί στρατιωτική επέμβαση.























































