Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γκουάιντο: Η παρουσία Ρώσων στρατιωτικών στο Καράκας παραβιάζει το Σύνταγμα

Γκουάιντο: Η παρουσία Ρώσων στρατιωτικών στο Καράκας παραβιάζει το Σύνταγμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα, Χουάν Γκουάιντο, ο οποίος έχει αναγνωριστεί ως προσωρινός πρόεδρος από περίπου 50 χώρες, εκτίμησε ότι η παρουσία Ρώσων στρατιωτικών στο Καράκας παραβιάζει το Σύνταγμα.

«Φαίνεται ότι (η κυβέρνηση του Νικολάς Μαδούρο) δεν εμπιστεύεται τους δικούς της στρατιωτικούς, γιατί τους φέρνει από το εξωτερικό.

»Παραβιάζουν το νέο Σύνταγμα», είπε ο Γκουάιντο σε ομιλία του στο κοινοβούλιο, το μοναδικό όργανο που ελέγχεται από την αντιπολίτευση.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό από τον Λευκό Οίκο, η σύζυγος του Γκουάιντο, Φαμπιάνα Ροσάλες, πρόκειται να συναντηθεί την Τετάρτη στην Ουάσινγκτον με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Μάικ Πενς.

Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος αναμένεται να επαναλάβει τη στήριξη των ΗΠΑ στον Γκουάιντο κατά τη συνάντηση που θα έχει με την 26χρονη ακτιβίστρια και δημοσιογράφο, η οποία θεωρείται «πρώτη κυρία» της Βενεζουέλας από τους υποστηρικτές του συζύγου της.

Νωρίτερα, η Μόσχα διαμήνυσε ότι η παρουσία των στρατιωτών της στο Καράκας δεν αποτελεί στρατιωτική επέμβαση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πούτιν: Οι συνέπειες ενός πολέμου στο Ιράν μπορεί να είναι εξίσου σοβαρές με εκείνες της πανδημίας COVID

Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου

Η Ρωσία παραδίδει drones στο Ιράν για την ενίσχυση των δυνατοτήτων του

Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ ζήτησαν να αποχωρήσει η Ουκρανία από το Ντονμπάς για να λάβει εγγυήσεις ασφαλείας

Το Ιράν απέρριψε το σχέδιο των ΗΠΑ για τον τερματισμό του πολέμου – Έθεσε 5 δικούς του όρους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr