ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προσπάθησαν να δηλητηριάσουν παιδιά σε βρεφονηπιακό σταθμό στη Γερμανία

Προσπάθησαν να δηλητηριάσουν παιδιά σε βρεφονηπιακό σταθμό στη Γερμανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με απορρυπαντικό είχαν μολυνθεί – σκόπιμα – τρόφιμα που προσφέρθηκαν σε παιδιά βρεφονηπιακού σταθμού στο Λεβερκούζεν, χωρίς ωστόσο τελικά να καταναλωθούν, καθώς η μυρωδιά ήταν έντονη και το πρόβλημα εντοπίστηκε άμεσα.

Για «θρασύτατη επιμόλυνση» τροφίμων τα οποία προορίζονταν για παιδιά ηλικίας 2-5 ετών έκανε λόγο η Εκκλησία του Λεβερκούζεν, στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, η οποία είναι χορηγός του συγκεκριμένου σταθμού, στον οποίο φιλοξενούνται καθημερινά 60 παιδιά.

Όταν εντοπίστηκε αρχικά το πρόβλημα, θεωρήθηκε ότι υπεύθυνος είναι ο προμηθευτής του φαγητού.

Κατόπιν ενδελεχούς ελέγχου ωστόσο, η εκδοχή αυτή αποκλείστηκε και, όταν προέκυψε δεύτερο κρούσμα, το δείγμα ελέγχθηκε, για να εντοπιστούν ίχνη απορρυπαντικού, για το οποίο μάλιστα είχε χρησιμοποιηθεί σπρέι.

Η Εκκλησία έχει ήδη καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων, ενώ έχει διαταχθεί έρευνα σε βάρος μιας γυναίκας, η οποία εργαζόταν στην κουζίνα του σταθμού, ήταν παρούσα και στα δύο περιστατικά και δεν εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα, αν και είχε ειδοποιηθεί σχετικά, ενώ πλέον δεν εργάζεται στον παιδικό σταθμό.

Σύμφωνα πάντως με την αστυνομία, οι έρευνες διεξάγονται προς κάθε κατεύθυνση και τις επόμενες ημέρες θα ληφθούν περισσότερα δείγματα φαγητού και θα σταλούν για ανάλυση.

Όπως γράφει στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα Bild, είναι άγνωστο πόσο σοβαρό πρόβλημα θα μπορούσε να προκαλέσει στα παιδιά η ενδεχόμενη κατανάλωση των επιμολυσμένων τροφίμων.

Καθώς ο δράστης παραμένει άγνωστος, κάποιοι γονείς επέλεξαν να αναζητήσουν άλλον παιδικό σταθμό, εγκαταλείποντας τον συγκεκριμένο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πώς χάθηκε η Κύπρος! – Ο ρόλος της γερμανικής κατασκοπείας και των φιλογερμανών

Γερμανία: Πάνω από 13 εκατ. άνθρωποι σε καθεστώς μεγάλης φτώχειας

Γερμανικός Τύπος: Αντιπροσωπεία της AfD και Γερμανοί επιχειρηματίες στο Οικονομικό Φόρουμ του Πούτιν

Ο Νίκος Δένδιας ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ Γλέζο και Σάντα που κατέβασαν τη σβάστικα από την Ακρόπολη

Βρετανία: Για κατασκοπεία υπέρ του Ιράν κατηγορείται 46χρονος Έλληνας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr