ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραμπ: Ο Κιμ αποκεφάλισε τον θείο του και περιέφερε το κεφάλι για να το δουν όλοι

Τραμπ: Ο Κιμ αποκεφάλισε τον θείο του και περιέφερε το κεφάλι για να το δουν όλοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε μια αποκάλυψη για τις κατά καιρούς εκτελέσεις στη Βόρεια Κορέα από το καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν προχώρησε ο Ντόναλντ Τραμπ μιλώντας σε ιδιωτική συνάντηση με υποστηρικτές του.

Σύμφωνα με την Washington Post ο Τραμπ είπε στους υποστηρικτές του ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν αφού σκότωσε τον θείο του Γιανγκ Σονγκ Ταέκ, στη συνέχεια περιέφερε το κεφάλι του νεκρού για να το δουν και άλλοι.

Στην ίδια συνάντηση ο Τραμπ φέρεται να έχει χαρακτηρίσει τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας ως σκληρό διαπραγματευτή λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν είναι σαν να αντιμετωπίζεις τον πρόεδρο της Γαλλίας».

Η εκτέλεση του θείου του Κιμ έγινε το 2013 όταν και ανακοινώθηκε από τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Κορέας.

Ο Γιανγκ ήταν τότε το νο2 της Βόρειας Κορέας έχοντας το αξίωμα του αντιπροέδρου της επιτροπής Εθνικής Άμυνας.

Το καθεστώς είχε κατηγορήσει τον θείο του Κιμ Γιονγκ Ουν για διαφθορά, χρήση ναρκωτικών, χαρτοπαιξία και παράνομες σχέσεις με γυναίκες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ: Η Κίνα δεν θα βοηθήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν

Εντυπωσιακή επίδειξη: Ανθρωποειδή ρομπότ εκτελούν οικιακές εργασίες (βίντεο)

Ρωσικό πλοίο-φάντασμα βυθίστηκε από τορπίλη υψηλής τεχνολογίας στη Μεσόγειο

Πηγή: Ο Τραμπ άσκησε βέτο σε σχέδιο εξέγερσης των Κούρδων – Ποια η εισήγηση της Μοσάντ κι ο ρόλος της Τουρκίας

Ο Τραμπ «εξετάζει σοβαρά» την επιστροφή στις πολεμικές επιχειρήσεις

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr