Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τραμπ έδωσε επιπλέον 1,6 δισ. στη NASA – Θέλει αποικίες σε Φεγγάρι και Άρη

Ο Τραμπ έδωσε επιπλέον 1,6 δισ. στη NASA – Θέλει αποικίες σε Φεγγάρι και Άρη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την παροχή επιπλέον 1,6 δισ. δολαρίων στη NASA, προκειμένου να προχωρήσει πιο εντατικά το σχέδιο για την «κατάκτηση» του Διαστήματος, ανακοίνωσε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ.

Με ανάρτησή του στα social media, ο Αμερικανός πρόεδρος τονίζει όλο περηφάνια ότι επί των ημερών του οι ΗΠΑ θα επιστρέψουν στο Διάστημα και μάλιστα με ένα μεγάλο σχέδιο, η υλοποίηση του οποίου βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε στην αποστολή ανθρώπων στο Φεγγάρι και στον Άρη, καθώς και τη δημιουργία αποικιών.

Ένα σχέδιο που η παρούσα αμερικανική κυβέρνηση προωθεί με κάθε τρόπο, ώστε να βγει πρώτη στην κούρσα των δικαιωμάτων εκτός Γης, γεγονός που έχει προκαλέσει έντονη αντιπαράθεση ιδιαίτερα με τη Ρωσία, καθώς στη συζήτηση εμπλέκονται και θέματα πυρηνικών όπλων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η NASA απάντησε σε viral θεωρία συνομωσίας: Καμία πιθανότητα η Γη να χάσει τη βαρύτητά της το 2026

Ρεπουμπλικανοί προειδοποιούν ανοιχτά για καθαίρεση Τραμπ λόγω Γροιλανδίας

Δημοσκόπηση: Οι Γάλλοι θεωρούν τον Τραμπ επικίνδυνο για την παγκόσμια ειρήνη, παρορμητικό και με προσωπικά συμφέροντα

Ο Τραμπ ισόβιος πρόεδρος στο «Συμβούλιο Ειρήνης» – Διεθνές όργανο αντί του ΟΗΕ; – Γαλλία και Γερμανία είπαν «όχι» – Η Ελλάδα κλίνει στο «όχι»

Ψυχρολουσία για τον Χάουαρντ Λούτνικ στο Νταβός: Αποδοκιμασίες και μαζικές αποχωρήσεις σε δείπνο υψηλών προσκεκλημένων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr