ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ισραηλινοί και Παλαιστίνιοι κατέληξαν σε νέα συμφωνία για εκεχειρία στην Γάζα που θα ξεκινήσει το πρωί.
“Οι επαφές της Αιγύπτου με τις διάφορες πλευρές είχαν ως αποτέλεσμα να επιτευχθεί εκεχειρία 72 ωρών στη Γάζα από τις 05:00 GMT αύριο Τρίτη” επίσημος αξιωματούχος που μίλησε ανώνυμα στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Αντιπροσωπεία των Παλαιστινίων, που μετείχαν μέλη της Χαμάς, είχε συνομιλίες με Αιγύπτιους διαπραγματευτές στο Καϊρο με στόχο να επιτευχθεί νέα εκεχειρία ωστόσο το το Ισραήλ δεν είχε στείλει αντιπροσωπεία.
“Οι Παλαιστίνιοι συμφώνησαν στην παύση των επιχειρήσεων που πρότειναν οι Αιγύπτιοι” δήλωσε ο Αμχέντ αλ Αχμέντ επικεφαλής της Παλαιστινιακής αντιπροσωπείας.























































