Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τραμπ θα παραστεί στην 75η επέτειο της Νίκης στη Μόσχα τον Μάιο του 2020

Ο Τραμπ θα παραστεί στην 75η επέτειο της Νίκης στη Μόσχα τον Μάιο του 2020
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Όπως ανακοίνωσε ο σύμβουλος του Ρώσου Προέδρου, Γιούρι Ουσακόφ ο Ντόναλντ Τραμπ αποδέχτηκε την πρόσκληση του Βλάντιμιρ Πούτιν να επισκεφτεί την Μόσχα, τον Μάιο του 2020 προκειμένου να παραστεί στους εορτασμούς της 75ης επετείου της νίκης επί του χιτλερικού φασισμού.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στον ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο «Ρωσία -24», ο Γιούρι Ουσακόφ:

«Προσκαλέσαμε τον Αμερικανό πρόεδρο να παραστεί στην 75η επέτειο της Νίκης που σημειώθηκε στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο (έτσι αποκαλούν οι Ρώσοι τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο- σ.σ), στις 9 Μαΐου του επόμενου χρόνου.

»Ο Αμερικανός πρόεδρος ανταποκρίθηκε πολύ θετικά».

Να σημειώσουμε πως η ανακοίνωση έγινε στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της G20 που πραγματοποιείται στην Οσάκα της Ιαπωνίας.

«Σε σχέση με αυτό υπήρξε συζήτηση για τις απώλειες που είχε κάθε χώρα στα χρόνια του (Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου), για το τίνος ο ρόλος ήταν καθοριστικός, επισημάνθηκε η συμβολή του σοβιετικού λαού σ’ αυτή την νίκη», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η συνάντηση Πούτιν –Τραμπ στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της G20 διήρκεσε 1 ώρα και 20 λεπτά.

Κατά την έναρξη των συνομιλιών οι δύο ηγέτες επεσήμαναν ότι οι συνομιλίες μπορούν να αποτελέσουν καλή αφορμή για να συνεχισθεί ο διάλογος σε αρκετά ζητήματα, που θα συζητηθούν στην συνάντηση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συρία: Ο Τόμας Μπάρακ του Τραμπ πέταξε τους Κούρδους στα σκουπίδια και τους προέτρεψε να υποταχθούν στον νέο σύμμαχο των ΗΠΑ τον τζιχαντιστή Γκολάνι

Η Νορβηγία αρνείται τη συμμετοχή στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ

«Δεν υπάρχει εναλλακτική» στο σχέδιο Τραμπ για τη Γάζα, δηλώνει ο Πρωθυπουργός του Κατάρ

Ο βασιλιάς του Μπαχρέιν αποδέχθηκε να συμμετάσχει στο «Συμβούλιο Ειρήνης (Board of Peace)» του Τραμπ

Η Κεντρική Διοίκηση των ΗΠΑ ανακοίνωσε την άφιξη μοίρας F-15 στη Μέση Ανατολή εν μέσω εντάσεων με το Ιράν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr