Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παλαιστίνιος έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε Ισραηλινούς πολίτες

Παλαιστίνιος έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε Ισραηλινούς πολίτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η ισραηλινή Αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε έναν Παλαιστίνιο οδηγό ο οποίος, όπως υποστήριξε, οδήγησε το αυτοκίνητό του πάνω σε δύο Ισραηλινούς πολίτες στη Δυτική Όχθη τραυματίζοντάς τους, τον έναν από τους οποίους σοβαρά.

Δημοσιογράφοι του Reuters στο σημείο ανέφεραν ότι είδαν την Αστυνομία να τοποθετεί το πτώμα του οδηγού σε πλαστική σακούλα.

Εκπρόσωπος της ισραηλινής Αστυνομίας ανέφερε πως ένας αστυνομικός που βρισκόταν κοντά στο σημείο άνοιξε πυρ όταν ο επιτιθέμενος έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε ανθρώπους στην άκρη του δρόμου κοντά στον ισραηλινό οικισμό Ελάζαρ, κοντά στην παλαιστινιακή πόλη Βηθλεέμ.

Η υπηρεσία ασθενοφόρων του Ισραήλ ανακοίνωσε πως o ένας από τους Ισραηλινούς, ηλικίας 17 ετών, δεν ανταποκρίνεται και η κατάστασή του «είναι σοβαρή» και ότι ο άλλος, 19 ετών, υπέστη μέτρια τραύματα.

Δεκάδες Ισραηλινοί στρατιώτες και γιατροί βρίσκονταν στο σημείο.

Το αυτοκίνητο του φερόμενου ως δράστη, το οποίο έφερε ισραηλινές πινακίδες κυκλοφορίας που επιτρέπουν μεγαλύτερη ελευθερία στις μετακινήσεις τόσο στο Ισραήλ όσο και στη Δυτική Όχθη, ανατράπηκε στην άκρη του δρόμου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο επιτιθέμενος οδηγούσε σε έναν δρόμο που περνά μέσα από παλαιστινιακές πόλεις και ισραηλινούς οικισμούς.

Τις επιθέσεις με αυτοκίνητα που πέφτουν πάνω σε πολίτες ξεκίνησαν πρώτοι οι ισλαμιστές Παλαιστίνιοι και από εκεί τους αντέγραψε το Ισλαμικό Κράτος σε επιθέσεις του στην Ευρώπη.

Ο Παλαιστίνιος τρομοκράτης είναι ο Αλάα Χουρεΐμι (Alaa Hureimi), τον οποίο ισλαμικές ιστοσελίδες επαινούν ως «μάρτυρα», όπως μπορείτε να δείτε και σε ανάρτηση που ακολουθεί:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σαουδική Βασιλική Οικογένεια: Προβλέψεις για «περιορισμένα πλήγματα» του Τραμπ κατά του Ιράν

Απετράπησαν πέντε απόπειρες δολοφονίας κατά του τζιχαντιστή μεταβατικού Προέδρου της Συρίας και δύο Υπουργών

Μετά τη τρίωρη συνάντησή τους: Τραμπ και Νετανιάχου δεν αποκλείουν μαζικό κοινό πλήγμα

Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής

Ο Νετανιάχου προσχώρησε επίσημα στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr