ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Στοπ» στα σχέδια του Ντόναλντ Τραμπ να αγοράσει τη Γροιλανδία βάζει ο ηγέτης της τοπικής γροιλανδικής κυβέρνησης Κιμ Κίλσεν, που συναντήθηκε με την πρωθυπουργό της Δανίας, Μέτε Φρεντέρικσεν, στο πλαίσιο διήμερης επίσκεψής της.
Τόσο η Μέτε Φρεντέριξεν όσο και ο οικοδεσπότης της Κιμ Κίλσεν, ο επικεφαλής της κυβέρνησης της Γροιλανδίας, επισήμαναν ότι η Γροιλανδία δεν διατίθεται προς πώληση.
«Κανείς δεν πρέπει να αποφασίζει για εμάς, πρέπει να μας σέβονται και τα συμφέροντά μας πρέπει να βρίσκονται πάντα στο προσκήνιο» υπογράμμισε ο Κίλσεν σε μια συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε τη Δευτέρα, σύμφωνα με την εφημερίδα Sermiatsiaq της Γροιλανδίας.
Ήταν η πρώτη επίσκεψη της Φρεντέριξεν στη Γροιλανδία, αφότου ανέλαβε πρωθυπουργικά καθήκοντα στα τέλη Ιουνίου.
Η ίδια επισήμανε ότι στόχος της επίσκεψής της είναι να τονιστεί η ανάγκη για «στενότερη συνεργασία» μεταξύ της Δανίας και της Γροιλανδίας.























































