Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επικεφαλής κυβέρνησης Γροιλανδίας: Πρέπει να μας σέβονται

Επικεφαλής κυβέρνησης Γροιλανδίας: Πρέπει να μας σέβονται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Στοπ» στα σχέδια του Ντόναλντ Τραμπ να αγοράσει τη Γροιλανδία βάζει ο ηγέτης της τοπικής γροιλανδικής κυβέρνησης Κιμ Κίλσεν, που συναντήθηκε με την πρωθυπουργό της Δανίας, Μέτε Φρεντέρικσεν, στο πλαίσιο διήμερης επίσκεψής της.

Τόσο η Μέτε Φρεντέριξεν όσο και ο οικοδεσπότης της Κιμ Κίλσεν, ο επικεφαλής της κυβέρνησης της Γροιλανδίας, επισήμαναν ότι η Γροιλανδία δεν διατίθεται προς πώληση.

«Κανείς δεν πρέπει να αποφασίζει για εμάς, πρέπει να μας σέβονται και τα συμφέροντά μας πρέπει να βρίσκονται πάντα στο προσκήνιο» υπογράμμισε ο Κίλσεν σε μια συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε τη Δευτέρα, σύμφωνα με την εφημερίδα Sermiatsiaq της Γροιλανδίας.

Ήταν η πρώτη επίσκεψη της Φρεντέριξεν στη Γροιλανδία, αφότου ανέλαβε πρωθυπουργικά καθήκοντα στα τέλη Ιουνίου.

Η ίδια επισήμανε ότι στόχος της επίσκεψής της είναι να τονιστεί η ανάγκη για «στενότερη συνεργασία» μεταξύ της Δανίας και της Γροιλανδίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Οι Αμερικανοί ανέπτυξαν ειδική δύναμη κρούσης ντρόουν LUCAS στη Μέση Ανατολή

Συνάντηση Πούτιν-Γουίτκοφ: Χωρίς συμφωνία, αλλά χαρακτηρίστηκε «χρήσιμη και εποικοδομητική» από το Κρεμλίνο

Τραμπ έτοιμος να πατήσει το κουμπί: Σύντομα θα χτυπήσουμε και το εσωτερικό της Βενεζουέλας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr