ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Μαρινάκης «κάρφωσε» τον Μητσοτάκη ότι έλεγε ψέματα για τον Τσίπρα και τη Συμφωνία των Πρεσπών (βίντεο)
Ο Ισραηλινός Στρατός προετοιμάζεται για άμεση μετάβαση σε περιφερειακή σύγκρουση πλήρους κλίμακας
Το Ισραήλ ανέπτυξε συστοιχίες του «Σιδηρού Θόλου» για την προστασία των Εμιράτων (ΗΑΕ) από το Ιράν
Διάσωση νεαρής Γιαζίντι μετά από 11 χρόνια σκλαβιάς στα χέρια του ISIS
ΗΠΑ: Πλήγματα κατά ιρανικών ταχυπλόων ενώ η Τεχεράνη επιτίθεται σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις των Εμιράτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Στοπ» στα σχέδια του Ντόναλντ Τραμπ να αγοράσει τη Γροιλανδία βάζει ο ηγέτης της τοπικής γροιλανδικής κυβέρνησης Κιμ Κίλσεν, που συναντήθηκε με την πρωθυπουργό της Δανίας, Μέτε Φρεντέρικσεν, στο πλαίσιο διήμερης επίσκεψής της.
Τόσο η Μέτε Φρεντέριξεν όσο και ο οικοδεσπότης της Κιμ Κίλσεν, ο επικεφαλής της κυβέρνησης της Γροιλανδίας, επισήμαναν ότι η Γροιλανδία δεν διατίθεται προς πώληση.
«Κανείς δεν πρέπει να αποφασίζει για εμάς, πρέπει να μας σέβονται και τα συμφέροντά μας πρέπει να βρίσκονται πάντα στο προσκήνιο» υπογράμμισε ο Κίλσεν σε μια συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε τη Δευτέρα, σύμφωνα με την εφημερίδα Sermiatsiaq της Γροιλανδίας.
Ήταν η πρώτη επίσκεψη της Φρεντέριξεν στη Γροιλανδία, αφότου ανέλαβε πρωθυπουργικά καθήκοντα στα τέλη Ιουνίου.
Η ίδια επισήμανε ότι στόχος της επίσκεψής της είναι να τονιστεί η ανάγκη για «στενότερη συνεργασία» μεταξύ της Δανίας και της Γροιλανδίας.























































