Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άφησε τον άνδρα της άταφο για να τον φάνε τα όρνια!

Άφησε τον άνδρα της άταφο για να τον φάνε τα όρνια!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ),

Μια 54χρονη γυναίκα άφησε το πτώμα του συζύγου της σε αποσύνθεση, για εννιά ολόκληρους μήνες στο σπίτι της, επειδή ήθελε να το φάνε τα… όρνια.

Συνέβη στις ΗΠΑ με πρωταγωνίστρια την Ίλα Σόλομον, η οποία θεώρησε ότι ο 88χρονος άνδρας της, βετεράνος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, δεν έπρεπε να ταφεί γιατί -όπως εξηγεί η ίδια-, «απλά πιστεύω ότι κάποιος που έκανε τόσα πολλά για τις Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να έχει το θάνατο που θέλει και αυτό ήθελε ο άντρας μου. Να φαγωθεί από τα πουλιά και να γίνει κομμάτι του κύκλου της ζωής», τόνισε η Αμερικανίδα στο newsnet5, συμπληρώνοντας: «Το καλύτερο θα ήταν να τον βγάλω έξω ή να πεθάνει στον κήπο για να τον φάνε τα πουλιά, ωστόσο απεβίωσε μέσα στο σπίτι».

solomon-husband

Μετά το θάνατο του Γκάβαν, η Ίλα παρέλειψε να ενημερώσει -ως όφειλε- τις αρμόδιες Αρχές, αφήνοντας απλά την πλαϊνή πόρτα ανοικτή, με την ελπίδα να μπουν μέσα στο σπίτι της τα πτηνά…

Υποστήριξε πως ο άνδρας της ήθελε να ταφεί βάσει μιας παραδοσιακής τελετουργίας των ιθαγενών της Αμερικής, κατά την οποία οι σοροί γίνονται τροφή για τα όρνεα.

«Βλέπω ότι υπάρχει μια πραγματικά μεγάλη ανάγκη για παροχή συμβουλών αντιμετώπισης της θλίψης και έτσι σκεφτόμουν να γίνω σύμβουλος θλίψης», κατέληξε η Σόλομον… Ό,τι να ΄ναι η Σόλομον!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μεγάλη ανατροπή: Εφετείο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του Γουάινστιν

Πύραυλο των Χούτι κατέρριψαν οι Αμερικανοί – Είχε στόχο πλοίο με 4 Έλληνες στο πλήρωμα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Τον Μάρτιο οι ΗΠΑ μυστικά μετέφεραν ATACMS μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr